Hülya Koçyiğit 1972 yılından bir fotoğraf paylaştı! Eski detaylar dikkat çekti

Yeşilçam'ın dört yapraklı yoncalarından biri olan Hülya Koçyiğit, sosyal medya hesabından hiç kimsenin görmediği bir fotoğrafı paylaştı. 1972 yılına ait olan ve film çekerken çekildiği fotoğraf kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu. Fotoğraftaki eski detaylar ise dikkat çekti.

Adını ve simasını pek çok filmlerde ve televizyon ekranlarında gördüğümüz Hülya Koçyiğit, 1972 yılında Serdar Gökhan ile başrolünü paylaştığı "Gökçeçiçek" filminin setinden bir fotoğraf karesini sosyal medya hesabından paylaştı. Kısa sürede dikkat çeken ve eskiye dair olan fotoğrafı, takipçileri tarafında beğeni yağmuruna tutuldu.

Hülya Koçyiğit

Hülya Koçyiğit

ESKİ DETAYLAR DİKKAT ÇEKTİ

Sosyal medyayı aktif kullanan Hülya Koçyiğit, yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeyi başarıyor. Geçtiğimiz günlerde eski zamana dair yaptığı paylaşım ise takipçileri tarafından kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.1972 yılına dair çekilen bir film setinden fotoğraf paylaşan ünlü isim,  "Yıl 1972, Gökçeiçek setinden. Sinemamızın usta yönetmenlerinden Ömer Lütfi Akad başta olmak üzere filmin tüm emekçilerini minnetle anıyorum" notunu düştü.

İşte Hülya Koçyiğit'in paylaştığı o fotoğraf!

Hülya Koçyiğitin eskiye dair paylaştığı fotoğraf

Hülya Koçyiğitin eskiye dair paylaştığı fotoğraf

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEOLAR;

Babası İsrail tarafından şehit edilen Filistinli kızın iman dolu sözleri!

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0