Kim der 37 yaşında iki çocuk annesi! Fahriye Evcen boğazı bile kıskandırdı

En son Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde rol alan Fahriye Evcen son paylaşımlarıyla herkesi kendine hayran bırakıyor. 37 yaşında 2 çocuk annesi olan Evcen'in doğum sonrası fiziği adeta 'Kim der 37 yaşında iki çocuk annesi!' yorumlarını da beraberinde getiriyor.

Kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile mutlu bir evliliği olan Fahriye Evcen yer aldığı projelerle olduğu kadar güzelliğiyle de beğeni topluyor. İki çocuk annesi olan Evcen fit haliyle de dikkat çekti. Fahriye Evcen, son olarak Boğaz manzarası eşliğinde paylaşımlar yaptı. Fahriye Evcen'e takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı.

Yaz tatilini teknede ailesi ile geçiren Fahriye Evcen kısa süre önce doğum yapmasına rağmen fazla kilolarından kurtulmuş eski fit haline geri dönmüştü.

İŞTE EVCEN'İN SON PAYLAŞIMI;

Murat Kekilli'den dikkat çeken paylaşım! "Bütün dünyaya umut veriyor!"

İLİŞKİLİ HABER

Murat Kekilli'den dikkat çeken paylaşım! "Bütün dünyaya umut veriyor!"
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

Fani 6 ay önce

Birgün kim derki 47 denecek birgün kimderki 57 denecek ve birgün kimderdiki ölüp gidecek sadece avuntu ve dünya gelip geçenlerin uğradığı bir han vesselam

Cemaldemir 6 ay önce

Evcen mevcen her neyse beni hic ilgilendirmiyor Banane ne yaparsa yapsin