Murat Kekilli'den İsrail'e şarkılı gönderme!

Verdiği röportajlar ile sık sık gündeme gelen ünlü sanatçı Murat Kekilli, bu kez yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla adından bahsettirdi. Geçtiğimiz gün Twitter hesabından yaptığı art arda Filistin paylaşımları ile gündeme gelen ünlü sanatçı, İsrail'e yönelik göndermeleriyle sosyal medyadan büyük beğeni aldı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sosyal medya hesaplarından yaptığı Filistin paylaşımları ile adından sıkça bahsettiren ünlü sanatçı Murat Kekilli, Filistin için barış çağrısında bulunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda yayınladığı 'Yıkılasın İsrail' şarkısıyla oldukça ses getiren ünlü sanatçı, sosyal medya hesabından şarkının söylendiği konser anlarını paylaştı. Şarkısıyla birlikte İsrail'in asker, sivil, çocuk ve kadın gözetmeksizin sürdürdüğü insanlık dışı saldırılara dikkat çeken ünlü sanatçı, paylaşımı sırasında İsrail için "Yaptığı en iyi iş sivillerle savaşmak!" ifadelerini kullandı. 

Murat Kekilli

Murat Kekilli

"YIKILASIN İSRAİL!"

İsrail'in Filistin'e yönelik acımasız saldırılarına başladığı günden beri barış çağrısında bulunan ünlü sanatçı Murat Kekilli, Twitter paylaşımı sırasında "Yaptığı en iyi iş sivillerle savaşmak! Mülteci kamplarını, hastaneleri  ve okulları bombalamak! Çocukları , kadınları ve çaresizleri katletmek! Psiko sosyolojideki karşılığı ise Tükenmişlik Sendromu! Yıkılasın İsrail!" sözlerini kullandı. Ünlü sanatçının paylaşımı sosyal medyada hızla yayılarak büyük beğeni ve destek aldı. 

İşte, Murat Kekilli'nin yayınladığı o video:

Murat Kekilli'den dikkat çeken paylaşım! "Bütün dünyaya umut veriyor!"

İLİŞKİLİ HABER

Murat Kekilli'den dikkat çeken paylaşım! "Bütün dünyaya umut veriyor!"
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0