Demet Şener, Madrid'deki anlarını paylaştı!

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir magazin programında eski eşi İbrahim Kutluay hakkında yapığı açıklamalar ile gündeme gelen ünlü manken Demet Şener, kızı İrem Kutluay'ı da yanına alarak Madrid'e gitti. Ünlü manken sosyal medya hesabından oğluyla hasret giderdiği anları paylaştı.

14 yıl evli kaldığı eski basketbolcu İbrahim Kutluay ile evliliğinden dünyaya gelen kızı İrem Kutluay ve oğlu Ömer Kutluay'a düşkünlüğüyle bilinen ünlü manken Demet Şener, aile hayatı ile sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Son zamanlarda eski eşi İbrahim Kutluay hakkında yaptığı açıklamalar ile gündeme gelen Demet Şener, bu kez oğlu için Madrid'e gitti.

 Demet Şener oğlu ve kızı

Demet Şener oğlu ve kızı

OĞLUYLA HASRET GİDERDİ!

Demet Şener'in İbrahim Kutluay'la evliliğinden olan Ömer Kutluay bu senenin başlarında Real Madrid'in altyapı takımına transfer oldu. Oğlunu görmek için sık sık Madrid'e giden Demet Şener, bu kez tek gitmedi. Kızı İrem Kutluay'ı da yanına alarak Madrid'e giden Demet Şener, oğluyla hasret giderdiği anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. 

 Demet Şener sosyal medya paylaşımı

Demet Şener sosyal medya paylaşımı

"MADRİD'TEN SEVGİLER"

Kızı İrem Kutluay ile birlikte oğlunu beklediğini söyleyen ünlü manken, kızıyla birlikte fotoğraflarını paylaşarak "Madrid'den sevgiler... Ömer'i alma saatimizi bekliyoruz." notunu ekledi. Ömer Kutluay'ın gelmesinin ardından çocuklarının arkadan fotoğraflarını paylaşan Demet Şener, çocuklarının fotoğrafına "Canlarım." yazdı.

 Demet Şener sosyal medya paylaşımı

Demet Şener sosyal medya paylaşımı

Ünlü mankenin fotoğrafı sosyal medyada binlerce beğeni ve yorum aldı. Birçok takipçisi çocukların boyuna dikkat çekerek 'Annelerinin boyunu geçtiler' yorumunda bulundu.

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0