Tövbe şarkısı ile ünlü olan Derya Bedavacı, çıktığı sahnede silahlı saldırıya uğradı!

Tövbe beni şarkısı ile dinlenme oranlarını artıran Derya Bedavacı, çıktığı sahnede silahlı saldırıya uğradı. Herkesi panik haline sokan saldırıda bir yaralanan olmadı.

Şarkıları ile adından sıkça söz ettiren Derya BedavacıHakan Altun ile birlikte seslendirdiği "Kavuşmalıyız" şarkısını seslendirmesi ile dikkat çekmişti. "Tövbe" şarkısı ile dinleyici kitlesini artıran Derya Bedavacı, çıktığı sahnede silahlı saldırıya uğradı. Panikleyen vatandaşlar kendini korumak için masa ve sandalyeleri siper etti.

Derya Bedavacı

Derya Bedavacı

ÜNLÜ ŞARKICI SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI

Olay, Sanayi Mahallesi Ömer Türkçakal Bulvarında bulunan, 41Burda Alışveriş Merkezindeki, eğlence mekanında meydana geldi. 

derya bedavacıya silahlı saldırı düzenlendiği iddia edildi

derya bedavacıya silahlı saldırı düzenlendiği iddia edildi

Yer alan iddiaya göre Derya Bedavacı, sahne aldığı esnada kimliği belirsiz kişiler tarafından, eğlence mekanına silahlı saldırıya uğradı. Saldırganlar araçlarına binerek uzaklaşırken, olay yerine çok sayıda sağlık personel ve polis ekibi sevk edildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Dilan Polat konusu Ordulu kuyumcunun başını derde soktu! Kuyumcunun önünde izdiham çıktı

Saç saça baş başa kavga ettiler! Bartın'da liseli kızların akılalmaz kavgasına tepki

İLİŞKİLİ HABER

Saç saça baş başa kavga ettiler! Bartın'da liseli kızların akılalmaz kavgasına tepki

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

Dem 1 5 ay önce

bu sanatçı mı _ ? ilk defa duyuyorum.

eeee 5 ay önce

İran zanettım