Saç saça baş başa kavga ettiler! Bartın'da liseli kızların akılalmaz kavgasına tepki

Bartın'da yaşanan bir arbede cep telefonu kamerası ile kayda alındı. Lise öğrencisi oldukları belirtilen bir grup genç kızın Bartın belediye servis durağının önünde tekme tokat kavga etti. O görüntüler sosyal medya hesaplarında tepkiye neden oldu.

Son dönemlerde yaşanan sokak ortasında kavgalar giderek artıyor. Sosyal medyaya düşen haberlerden biride Batın'dan geldi. Bartın'da belediye servis durağının önünde lise öğrencisi oldukları belirtilen bir grup kızların birbirlerini tekme tokat dövdüğü görüntüler gündeme düştü. 

Bartında akılalmaz kız kavgası

Bartında akılalmaz kız kavgası

SOKAK ORTASINDA SAÇ SAÇA BAŞ BAŞA KAVGA

Bartın'ın Kemerköprü Mahallesi'nde gece geç saatlerde liseli genç kızlar tarafından sokak ortasında kavga çıktı. Bilinmeyen bir nedenden dolayı saç saça baş başa girdikleri kavgada 3 kızın diğer kızı aralarına alarak tekme tokat dövdüğü görüntüler tepkiye neden oldu. Şiddetin dozunun artığı o anlarda vatandaşlar araya girerek ayırmaya çalıştı. Kızlardan biri ise o anları cep telefonu kamerası ile görüntüledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Dilan Polat konusu Ordulu kuyumcunun başını derde soktu! Kuyumcunun önünde izdiham çıktı

Tövbe şarkısı ile ünlü olan Derya Bedavacı, çıktığı sahnede silahlı saldırıya uğradı!

İLİŞKİLİ HABER

Tövbe şarkısı ile ünlü olan Derya Bedavacı, çıktığı sahnede silahlı saldırıya uğradı!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0