Feyza Civelek'in yıllar önce yaşadığı olay ekrana taşındı!Yeni dizi Sandık Kokusu ne anlatıyor?

Kızılcık Şerbeti dizisinin Nilay'ı, Feyza Civelek'in küçükken yaşadığı o olay yeni dizi Sandık Kokusu'nun konusu oldu. Senarist Melis Civelek'in kızı olarak da tanınan Feyza Civelek'in yıllar önce yaşadığı olay ekrana taşındı. Peki yeni dizi Sandık Kokusu ne anlatıyor? İşte Feyza Civelek'in yıllar önce yaşadığı o olay...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

2011 yılında yayınlanan, dönemin popüler dizileri arasında yer alan "Adını Feriha Koydum" dizisi ile oyunculuk hayatına başlayan ünlü senarist Melis Civelek'in kızı Feyza Civelek'in yıllar önce küçükken başından geçen bir olay yıllar sonra ekrana taşındı. "Güllerin Savaşı, Bir Umut Yeter, Sol Yanım" gibi dizilerde boy gösteren ve şimdilerde yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisindeki Nilay karakteriyle dikkatleri üzerine toplayan Civelek'in yıllar öncesinde yaşadığı o olay, Demet Akbağ ve Özge Özpirinçci'nin başrolü paylaşacağı Sandık Kokusu adlı yeni dizinin konusu oldu.

SANDIK KOKUSU DİZİSİ NE ANLATIYOR?

Dizide, anne kızı oynayan Demet Akbağ'ın oynadığı Filiz karakteri ile Özge Özpirinçci'nin oynadığı Karsu karakterinin arasını bozan, ünlü oyuncu Feyza Civelek'in de başına gelen sarsıcı bir olay olay anlatılıyor. İlk fragmanı yayınlanan dizide Filiz'in, 3 çocuk annesi olan kızı Karsu'nun kendisine emanet ettiği torunu Kuzey'i kaybettiği görülüyor. Şehirler arası otobüs yolculuğu sırasında verilen molada torunu Kuzey'i derin bir uykudayken bırakıp tuvalete giden Filiz geri döndüğünde torununu yerinde bulamıyor. Anneannesi gittiği sırada uyanan ve telaşlanan Kuzey, kalabalıktan korkup otobüse binmek isteyince yanlış araca binerek kayboluyor.

Sandık Kokusu

Sandık Kokusu

GERÇEK HİKAYEDEN UYARLANDI

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; başrollerinde Demet Akbağ ile Özge Özpirinçci'yi buluşturan yeni dizi Sandık Kokusu'nun ilk bölümde gerçekleşen sarsıcı olayın gerçek bir hikayeden esinlenerek yazıldığı öğrenildi. Usta senarist Melis Civelek ile Zeynep Gür'ün senaristliğini üstlendiği dizide gerçekleşen olayın gerçekte Kızılcık Şerbeti'nin fenomen ismi Feyza Civelek'in başından geçtiği ortaya çıktı.

Sandık Kokusu Feyza Civelek

Sandık Kokusu Feyza Civelek

FEYZA CİVELEK'İN YILLAR ÖNCE BAŞINA GELEN OLAY, SENARYO OLDU

Feyza Civelek'in babasının, yıllar önce Civelek'i otobüs yolculuğu sırasında kaybettiği, dizinin senaristi Melis Civelek'in yıllar önce kızının başından geçen bu olaydan esinlenerek Sandık Kokusu dizisinin senaryosunu yazdığı öğrenildi. İlk fragmanı yayınlanan dizide Kuzey kaybolurken gerçekte Feyza Civelek ailesine teslim edilmiş.

Feyza Civelek

Feyza Civelek

Dünyaca ünlü yıldız Keke Palmer dehşet yaşadı! Korku dolu anları evindeki kamera kaydetti

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü yıldız Keke Palmer dehşet yaşadı! Korku dolu anları evindeki kamera kaydetti
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0