Prens Harry'nin derdi taht değil 'sosis' çıktı! Diana’nın eski kahyası ortalığı karıştırdı

Son dönemlerdeki çıkışlarıyla adından sık sık söz ettiren Prens Harry, adeta İngiliz Kraliyet Ailesine savaş açmış ve ailenin sırlarını bir bir ortaya dökmüştü. Özellikle babası ve abisine karşı oldukça ketum bir tavır sergileyen Prens Harry'nin bu davranışının altında yatan nedeni Prenses Diana'nın kahyası Paul Burrell ilk kez açıkladı.

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin olaylı üyesi Prens Harry, 2020 yılında radikal bir karara imza atarak eşi Meghan Markle ile beraber ABD'ye taşınma kararı almıştı. Yayımladığı 'Spare' isimli kitabın yanı sıra çeşitli belgesel, röportaj ve podcastlerle kraliyet ailesini hedef alan asi Prens, uzun bir süre dünya basının en çok konuşulan ismi oldu.

Prens Harry

Prens Harry

Özellikle Prens William'ın yedeği olduğunu vurgulayarak abisine karşı cephe alan Prens Harry'nin bu nefretinin altında ilginç bir sebep yattığı ortaya çıktı. Prenses Diana'nın eski kahyası Paul Burrell, yaptığı açıklamalarla ikili arasındaki husumetin başlangıç noktasına işaret etti.

Paul Burrell

Paul Burrell

Abisiyle arasında çocukluk yıllarından başlayan bir rekabet olduğunu gözlemleyen Burrell, Prens Harry'nin abisine kendisinden daha fazla sosis verilmesinden rahatsız olduğunu iddia etti. Çocukken Harry'nin yemek porsiyonlarındaki farklılık nedeniyle kardeşi için "Nasıl oluyor da o üç tane alıyor?" dediğini dile getiren Burrell, çocukların dadılarının Harry'ye "William'ın senden daha fazlasına ihtiyaç duyuyor. Bir gün kral olacak" dediğini söylediğini iddia etti.

Prens William ve Prens Harry

Prens William ve Prens Harry

İki kardeş arasında erken dönemde gerilime ve rekabete yol açan bu diyalogların Harry'de bir iz bıraktığını ifade eden Burrell, "Şimdi geriye dönüp baktığımda, belki de oyundaki dinamiği bir anlığına görebiliyordum. Bir keresinde dadının William'a kahvaltıda üç sosis verdiğini ve Harry'nin de iki sosis aldığını gördüm. Ve Harry tabağına bakıp nasıl oluyor da ben iki tane alırken o üç tane alıyor diyordu." şeklinde konuştu.

Prenses Diana, Kral III Charles ve çocukları

Prenses Diana, Kral III Charles ve çocukları

Burrell, ayrıca Prens William'ın öfke nöbeti geçirdiği bir anıyı da anlatarak William'ın kral olmak istemediğini söyledi ve "Buna karşılık Harry onun yerine kral olabileceğini söyledi. Prenses Diana ise güldü ve 'Bu komik olurdu. Sen iyi bir kral olurdun' dedi" ifadelerini kullandı.

Prens Harry ve Prens William

Prens Harry ve Prens William

Dünyada sadece 2 tane bulunuyor! Yozgat'taki 2 bin yıllık hamam yoğun ilgi gördü

İLİŞKİLİ HABER

Dünyada sadece 2 tane bulunuyor! Yozgat'taki 2 bin yıllık hamam yoğun ilgi gördü
Dünyaca ünlü yıldız Keke Palmer dehşet yaşadı! Korku dolu anları evindeki kamera kaydetti

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü yıldız Keke Palmer dehşet yaşadı! Korku dolu anları evindeki kamera kaydetti

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0