Arzu Yanardağ eski eşi Ali Serter'i mahkemeye verdi! Bakın iddiası neymiş...

Meslek hayatına manken olarak başlayan ve sonra oyunculuk eğitimleri alarak 1996 yılında oyunculuğa adım atan Arzu Yanardağ, 2008 yılında eşi Ali Serter'den boşanmıştı. Eski eşini mahkemeye veren Arzu Yanardağ, yüklü miktar nafaka talep ediyor. İşte detaylar...

46 yaşındaki güzel oyuncu Arzu Yanardağ, 17 yaşında bir mankenlik ajansına kaydolarak podyum mankeni olmuş ve sonrasında oyunculuk eğitimleri almıştır. 1996 yılında yönetmenliğini Kaya Ererez’in yaptığı Unutabilsem adlı dizinin başrolünü Emrah ile paylaşarak oyunculuk kariyerine başlayan oyuncu, Hayat Bağları, Gurbet Yolcuları, Zülfikar, Umutsuz Ev Kadınları, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Türkan Hanımın Konağı, Hayatımız Roman gibi dizilerde oynayarak adından söz ettirdi. 2006 yılında Ali Serter ile evlenen oyuncu 2 yıl sonra, 2008 yılında Ali Serter'den boşanmıştı. Ünlü oyuncunun bu evlilikten şu an 17 yaşında olan Alara isimli bir kızı var. Ünlü oyuncu kızının bakımıyla ilgili olarak şok iddialar ortaya atarak eski eşi Ali Serter'i mahkemeye verdi ve yüklü miktar nafaka talep etti.

arzu yanardağ

arzu yanardağ

Serveti mercek altına alınan fenomen Şüheda KayaİLİŞKİLİ HABERServeti mercek altına alınan fenomen Şüheda Kaya'dan "Şifalı eldiven" iddialarına cevap!

ARZU YANARDAĞ ESKİ EŞİ ALİ SERTER'İ MAHKEMEYE VERDİ

Arzu Yanardağ, eski eşi Ali Serter'e nafaka davası açtı. İddialara göre boşandıktan sonra Ali Serter, kızı Alara ile hiç ilgilenmemiş ve kızının maddi manevi bütün sorumluluğunu Arzu Yanardağ tek başına üstlenmiş. Kızları Alara'nın tüm ihtiyaçlarını tek başına üstlendiğini ifade eden Yanardağ, kızıyla hiç ilgilenmediği ve maddi giderlerine hiç yardımcı olmadığı gerekçesiyle eski eşi Ali Serter'e nafaka davası açtı.

arzu yanardağ ali serter

arzu yanardağ ali serter

ÜNLÜ OYUNCUNUN AVUKATINDAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR 

Ünlü oyuncunun avukatı Murat Koç, davaya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Ali Serter, hiçbir şekilde müvekkile maddi olarak yardımcı olmamıştır ve olmamaya devam etmektedir. Hiçbir şekilde çocuğuyla ilgilenmeyen Ali Serter, çocuğun ihtiyaçları konusunda da hassasiyet göstermemiştir. Çocuk yıllardır babasından maddi ve manevi destek görmemiştir. Babalık müessesesi sadece kağıt üzerinde olan bir şey değildir. Maddi ve manevi destekten yoksun olan çocuğun psikolojisi bu durumdan olumsuz yönde etkilenmektedir. 12. sınıf öğrencisi olan çocuğun ihtiyaçları her geçen gün artmaktadır. Müvekkilin tek başına çocuğun ihtiyaçlarını karşılaması imkansız bir hal almıştır. Bu nedenle aylık 35 bin lira nafakanın Ali Serter’den tahsilini istiyoruz."

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Zerr 5 ay önce

Güzel tezgah buldunuz

Toplam 4 beğeni