Noel Gallagher boşanmak için eski eşine rekor tazminat ödedi! Tamı tamına 700 milyon...

Bir dönemin en çok dinlenen gruplarından Oasis'in yıldızı Noel Gallagher'ın 22 yıllık eşiyle boşanmalarının ardından büyük bir tazminat aldığı ödediği iddia edildi.

Dünyaca ünlü İngiliz rock müzik grubu Oasis'in solisti Noel Gallagher, 22 yıldır evli olduğu Sara MacDonald ile bu yılın başında evliliğini noktalama kararı aldı. Evliliğinden Donovan ve Sonny adında iki oğlu olan Gallagher, eski eşiyle ilişkilerinin Covid-19 karantinası sırasında "birbirlerinden bıkmaları" nedeniyle çökmeye başladığını söyledi ve çift ayrılma kararı aldı. 

Noel Gallagher ve eşi

Noel Gallagher ve eşi

Ayrılmalarından bu yana her şeyi yasal bir şekilde bölmek için büyük çaba sarf eden çiftten MacDonald'ın boşanmadan yaklaşık 700 milyon TL tazminat alması beklendiği bildirildi. MacDonald'ın ayrıca bir zamanlar Hampshire'da birlikte yaşadıkları 280 milyon TL değerindeki evi de alacağı söylenenler arasında yer alıyor.

Noel Gallagher ve Sara Macdonald

Noel Gallagher ve Sara Macdonald

Yalnızca avukatları aracılığıyla iletişim kuran çift hakkında yakın kaynaklar nihayet bir anlaşmaya varmanın her ikisi için de büyük bir rahatlama olduğunu dile getirdi.

Oasis solisti

Oasis solisti

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

''Kim Milyoner Olmak İster?''e damga vuran anlar! 5 milyonluk soru ilk kez açıldı

Gastronomi devi Michelin Rehberi Türkiye'deki tencere yemeklerine tam not verdi!

İLİŞKİLİ HABER

Gastronomi devi Michelin Rehberi Türkiye'deki tencere yemeklerine tam not verdi!
Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn'den şampiyonluk sevinci!

İLİŞKİLİ HABER

Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn'den şampiyonluk sevinci!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

-Mahmut 6 ay önce

Çokta umrunda değil ama, dünya düzeni kadınların sömürgesine dönüşüyor.Erkek karınısını korur kollar ama kadın erkeğini korumaz fıtrat böyle. İslamın gözünü seveyim insan olmazsan 2.ciyi alırım dedimi düzeliyorlar. Kadın ayakları üzerinde dursun diyen mantalite kadınların erkekleri köleleştirdiği kadının daha çok pisliğe battığı düzeni doğurdu. 1 erkeğe hizmet edecekken 100 erkeğe köle oluyorlar.

alp 6 ay önce

cokta umurumuzda)))

Toplam 1 beğeni