Yıllardır kanserle mücadele eden fenomen Ayşenur Parlak yaşamını yitirdi

12 yaşından bu yana kanserle mücadele eden sosyal medya fenomeni Ayşenur Parlak hayatını kaybetti. Evli ve bir çocuk annesi olan Parlak, en son kolon kanseri nedeniyle tedavi görüyordu. Ölümüyle sevenlerini yasa boğan Parlak'ın vefat haberini eşi Savaş, sosyal medya hesabından duyurdu.

Yıllardır kanser hastalığıyla savaşan fenomen Ayşenur Parlak hayatını kaybetti. Kansere verdiği mücadele ile yüzbinlerce takipçisine örnek olan Parlak'ın ölüm haberini eşi sosyal medya hesabından verdi.

Eşinin ölümüyle kahrolan Savaş Parlak, Instagram hesabından acı haberi duyurarak "Hüküm Allah'ın. Ben yıllardır bu bildirimi atmamak için çok dua ettim keşke önce ben gitseydim. Sayfalarca yazsam da anlatamayacağım nasıl olsa hislerimi. Maalesef Allah bu kadar yazmış. Yanımızda olan dua eden seven herkesten Allah razı olsun. Ruhuna duayı kesmeyin Allah rızası için. Tek tesellim ben yeminimi tuttum hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde ölüm bizi ayırana dek" ifadelerini kullandı. Parlak'ın paylaşımına Bergüzar Korel, Bahar Şahin, Burcu Kara ve Berfu Yenenler gibi birçok isimden taziye yorumu geldi.

KEMİK, MEME, LENFOMA VE KOLON KANSERİNİ YENMİŞTİ

Ayşenur Parlak, 12 yaşında ikinci evre kemik kanserini, 27 yaşındaki birinci evre meme kanserini, 30 yaşında ise üçüncü evre Lenfomayı, 33 yaşında ise dördüncü evre kolon kanserini yenmişti.

Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn'den şampiyonluk sevinci!

İLİŞKİLİ HABER

Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn'den şampiyonluk sevinci!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0