5 ay önce evlenen Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'dan bebek müjdesi! Karnı burnunda ilk poz

Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, hamile olduğunu duyurmuştu. Yeniden anne olmaya hazırlanan ünlü isim, karnı burnunda ilk pozunu takipçileriyle paylaştı.

Eski nişanlısı Burak Kalfa'dan olaylı bir şekilde ayrılan Tuğçe Tayfur,  yaklaşık 4 ay önce Muhammet Aydın ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleri devam eden Tuğçe Tayfur ile Muhammet Aydın'da müjdeli haber geldi. 2019 yılında boşandığı Taner Şafak ile evliliğinden Taner Efe adında bir oğlu bulunan Tayfur, hamile olduğunu açıklamıştı.

KARNI BURNUNDA İLK POZ!

Tuğçe Tayfur, sosyal medyada ilk kez karnı burnunda pozunu paylaştı. Tayfur paylaşımının altına, "Ayakkabılarımı göremiyorum. Sakın kilo almışsın demeyin!" ifadelerini kullandı. İşte o poz...

ULTRASON GÖRÜNTÜSÜYLE DUYURMUŞTU

İkinci kez anne olmaya hazırlanan Tuğçe Tayfur, eşi ile objektif karşısına geçerek bebeğinin ultrason görüntüsüyle poz verdi. Tayfur, "Ay, çok heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.

Bi takipçisinin "Kız bebek geliyor" yorumuna da yanıt veren Tuğçe Tayfur, "Daha belli değil, sağlıklı olsun fark etmez" ifadelerini kullandı.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

kahraman bayburtlu 3 ay önce

mutluluklar dilerim, hayırlı evlat olsun, ferdi babaının hatırı büyüktürr,fakat sen daha çok annene benzemişsin görüntü olarak