Muazzez Abacı 76'ıncı yaş gününü Amerika'da kutladı! Son hali şaşırttı

Türk sanat müziğinin usta ismi Muazzez Abacı, Amerika'da yaşayan kızı doktor Saba Anderson ve torunu Sera ile birlikte yeni yaşını pasta keserek kutladı. 76 yaşına giren duayen sanatçının son hali hayranlarını şaşırttı.

Güçlü sesi, eşsiz yorumu ve kendine has tarzıyla Türk Sanat müziğinin unutulmaz isimlerinden biri olarak görülen Muazzez Abacı, geçtiğimiz aylarda yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme gelmişti.

Muazzez Abacı

Muazzez Abacı

Bir süredir Amerika'da yaşayan tek çocuğu Saba Anderson'ın yanında yaşayan usta sanatçı, önceki gün 76'ıncı yaş gününü kutladı. Yaşadığı sıkıntılı günleri geride bırakarak sevdikleriyle yeni yaşında pasta kesen Abacı'nın doğum gününde herkes için sağlık ve huzur dilediği öğrenildi.

Duayen sanatçının mutlu gününe kayıtsız kalmayan sevenleri ve dostları çok sayıda tebrik mesajı attı.

Muazzez Abacı son hali

Muazzez Abacı son hali

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Norveçli sanatçı Hilary Allison'dan Filistin'e destek! Konser sırasında...

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

halil kaya 5 ay önce

bu memleketin ve insanının sırtından para kazanır sonrada siyonist amerikayı zenginleştirirsiniz. sizin gibi sanatçı olmaz olsun.