Selena dizisinin Selin'i nerede? Cansu Demirci öldü mü? O iddialar gündem oldu

Selena dizisindeki Selin karakteri ile hafızalara kazınan genç oyuncu Cansu Demirci hakkında çıkan iddialar gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medya üzerinden yapılan "Cansu Demirci öldü" paylaşımları akıllarda soru işareti bıraktı. Peki ülkeyi terk ettiği bilinen Cansu Demirci nerede? Cansu Demirci öldü mü? İşte gündem olan o iddialar...

2006 yılında yayınlanan, zamanın sevilen dizilerinden olan Selena'daki üç kız kardeşten en büyüğü olan Selin karakteri ile hafızalarda yer edinen genç oyuncu Cansu Demirci'den uzun zamandır haber alınamıyordu. Adeta sırra kadem basan genç ismin uzun zamandır yurt dışında yaşadığı biliniyordu. Demirci'nin hakkında çıkan yeni iddialar ise ortalığı karıştırdı. Sosyal medya üzerinden ortaya atılan iddialar sonrası "Cansu Demirci öldü mü?" soruları arama motorlarında ilk sıralarda yer almaya başladı.

Cansu Demirci

Cansu Demirci

Sırra kadem basan Cansu DemirciİLİŞKİLİ HABERSırra kadem basan Cansu Demirci'nin neden ortada gözükmediği ortaya çıktı! Takıntılı hayranı...

"CANSU DEMİRCİ ÖLDÜ MÜ?" İDDİALARI KAFALARI KARIŞTIRDI!

Demirci'nin Selena dizisindeki rol arkadaşı Dilara Kurtulmuş adında açılan bir sayfa üzerinden yapılan son paylaşımlar kafaları karıştırdı. Hesap üzerinden yapılan paylaşımlarda Cansu Demirci’nin öldüğü ve cenaze namazına ait olduğu söylenen görüntüler paylaşıldı. Bu paylaşımların sosyal medyada yayılmasının ardından çoğu kullanıcı konuya dair araştırmalarda bulundu.

Cansu Demirci öldü mü

Cansu Demirci öldü mü

"GEÇTİĞİMİZ AY SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUM"

Sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan Dilara Kurtulmuş ise eski rol arkadaşının öldüğüne dair paylaşımlarda bulunan sayfanın kendisine ait olmadığı duyurarak iddiaları yalanladı. Sayfanın ekran görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşan Kurtulmuş şu ifadeleri kullandı:

"Bu TikTok hesabı bana ait değil! Instagram ve TikTok sayfalarımda paylaşımlarımı kopyalayarak uzun bir süredir benmişim gibi davranan bu hesap hakkında geçtiğimiz ay suç duyurusunda bulundum. Kendi hayal dünyasında geliştirdiği konuları dikkat çekmek için taklit hesap üzerinden paylaşım yapan şahıs veya şahıslara itibar etmemenizi önemle rica ediyorum."

Dilara Kurtulmuş Cansu Demirci açıklaması

Dilara Kurtulmuş Cansu Demirci açıklaması

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

''Kim Milyoner Olmak İster?''e damga vuran anlar! 5 milyonluk soru ilk kez açıldı

Hem adını hem görüntüsünü değiştirdi! Maneviyata yönelen Meriç Erkan'ın son hali olay oldu

İLİŞKİLİ HABER

Hem adını hem görüntüsünü değiştirdi! Maneviyata yönelen Meriç Erkan'ın son hali olay oldu
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0