İsrail'e boyun eğmeyen Sinan Akçıl'a rezil saldırı! Sevenlerinden yardım istedi

Başarılı müzik kariyerinin yanı sıra yardımsever kişiliği ve milliyetçi duruşuyla adından sık sık söz ettiren Sinan Akçıl'ın Instagram hesabına spam saldırısı yapıldı. Akçıl'ın Filistin içerikli paylaşımlarından rahatsız olan İsrail destekçileri ünlü sanatçıyı hedef aldı.

Eli kanlı İsrail, 1 ayı aşkın bir süredir Gazze'de insanlık suçu işliyor. İbadethanelerden hastanelere, mülteci kamplarından okullara kadar her noktayı hedef alan katil İsrail, tüm dünyanın gözü önünde adeta soykırım gerçekleştiriyor. Her fırsatta insan hakları dersi veren Batılı ülkelerin suskunluk yeminine rağmen 21. Yüzyıl'ın katliamını yapan İsrail'e karşı boyun eğmeyen dünyanın dört bir yanındaki bazı ünlü isimler ise sosyal medya hesaplarından yardım çığlıkları atıyor.

Filistin

Filistin

Bu isimlerden biri olarak takdir toplayan Sinan Akçıl'ın 'Filistin' paylaşımları İsrail'e çanak tutanları rahatsız etti. Akçıl'ın hesabını binlerce İsrail destekçisi şikayet ederek spam saldırısına uğrattı.

Sinan Akçıl

Sinan Akçıl

"SPAM SALDIRISINA UĞRADIM"

Hayatında ilk kez böyle bir şeyle karşı karşıya kaldığını dile getiren Akçıl, sosyal medya hesabından sevenlerine seslenerek "İSRAİL paylaşımlarım yüzünden hayatımda ilk kez SPAM saldırısı altındaymış hesabım. Yorum yaparak bu postun altına gerekeni yaparak, Spam den kurtulmuş oluruz." ifadelerini kullandı.

Sinan Akçıl sosyal medya paylaşımı

Sinan Akçıl sosyal medya paylaşımı

Ünlü sanatçıyı yalnız bırakmayan sevenleri dakikalar içerisinde paylaşımı beğeni yağmuruna tuttu. Akçıl'a çok sayıda "Hakkın ve hakkı savunanların yanındayız", "Keşke bütün sanatçılar senin gibi duyarlı olsaydı", "Filistin’e olan duyarlılığınız ve konserlerinizi durduruşunuzu çok takdir ediyorum" şeklinde yorumlar geldi.

Sinan Akçıl

Sinan Akçıl

Canına kast edilen Deniz Uğur meydan okudu: Sizden korkan sizin gibi olsun!

İLİŞKİLİ HABER

Canına kast edilen Deniz Uğur meydan okudu: Sizden korkan sizin gibi olsun!
Redveil'den yürek sızlatan hamle! Gazze'de öldürülen bebekleri vicdansızların gözüne soktu

İLİŞKİLİ HABER

Redveil'den yürek sızlatan hamle! Gazze'de öldürülen bebekleri vicdansızların gözüne soktu
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

ibrahim 5 ay önce

doğru bildiğini söylemiş. bizim ülkemizde de epeyi siyonist ırkçı yahudi varmış.

meraci83 5 ay önce

Sevgiden nasiplenmişler saldırmaz ancak kuduz olmuşlar ve uşaklığı içlerine sindirmiş satılmışlar saldırır. Sinan Akçil kardeşimize helal olsun.

Toplam 1 beğeni

zorbey 5 ay önce

sen dik dur kardesim,isin gücün rasgelsin,gün gelecek onlarin hesaplari sorulacak

Toplam 1 beğeni