Kızılcık Şerbeti'nin Alev'inden set paylaşımları! Müjde Uzman'ın pozları olay oldu

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin Alev karakteri ünlü oyuncu Müjde Uzman, bu kez yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geldi. Dizi setinden anlık karelerini Instagram hesabından paylaşan ünlü oyuncu, adeta beğeni yağmuruna tutuldu.

Son dönemlerin popüler dizisi Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i ünlü oyuncu Müjde Uzman, yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme geliyor. Oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan Müjde Uzman, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla sosyal medyada olay oldu. 

Kızılcık Şerbeti Alev

Kızılcık Şerbeti Alev

2001 yılında Elite Model Look isimli yarışmada birinci olarak oyunculuk kariyerinde dikkat çeken Müjde Uzman, Instagram hesabından yayınladığı fotoğrafları ile büyük beğeni aldı. Beyaz bir elbise ile poz veren ünlü oyuncu, fotoğraflarını kuş tüyü emojisiyle paylaştı. 

Müjde Uzman a gelen yorumlar

Müjde Uzman a gelen yorumlar

Kızılcık Şerbeti dizisinin setinden anlık fotoğraflarını paylaşan Müjde Uzman'ın elbisesinin yanı sıra aksesuarları da dikkat çekti. Ünlü oyuncunun fotoğrafları adeta beğeni yağmuruna tutuldu. Birçok takipçisi Müjde Uzman'ın güzelliği üzerine yorumda bulundu. 

İşte, ünlü oyuncunun set paylaşımları; 

Müjde Uzman

Müjde Uzman

Müjde Uzman

Müjde Uzman

Wanda Nara'dan şaşırtan Icardi itirafı: İlk öğrendiğinde çıldırdı

İLİŞKİLİ HABER

Wanda Nara'dan şaşırtan Icardi itirafı: İlk öğrendiğinde çıldırdı
Aslı Enver'den romantik paylaşım! Sosyal medyada olay oldu

İLİŞKİLİ HABER

Aslı Enver'den romantik paylaşım! Sosyal medyada olay oldu
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Tepki 5 ay önce

Çizginizden iyiden iyiye uzaklaştınız...