Deniz Baysal dekor enkazların üstünde poz veren Şahsi Meselemiz oyuncularına ateş püskürdü!

6 Şubat depremiyle binlerce acı kayıp yaşayan Hatay'daki enkazların dekor olarak kullanıldığı "Şahsi Meselemiz" adlı filmin oyuncuları, gerçek mezarlık olduğu düşünülen setteki pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Oyuncuların enkazların üzerinde poz vermesine tepki gösteren oyuncu Deniz Baysal, "Boğazıma yumru oturdu" diyerek isyan etti.

6 Şubat 2023 tarihinde "asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler, 11 ilde büyük yıkımlara neden oldu. Binlerce kişinin yaşamını yitirdiği depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay ise tüm Türkiye'nin yüreğinde derin yaralar açtı.

Hatay deprem

Hatay deprem

Yaraların hala dün gibi taze olduğu Hatay'ı plato olarak kullanan ve 6 Şubat depremlerini anlatan "Şahsi Meselemiz" filmi, sosyal medyada tepki gördü. Enkaz dekorları nedeniyle sert bir dille eleştirilen filmle ilgili son olarak yapılan bir sosyal medya paylaşımı ise ortalığı karıştırdı.

Şahsi Meselemiz

Şahsi Meselemiz

Dizinin oyuncuları Tolga Kandemir, Suzan Aksoy ve Hilal Anayerçek'in bir mezarlık olduğu düşünülen yerde verdiği pozu görenler öfkelendi. Verilen pozu gören başarılı oyuncu Deniz Baysal da "Boğazıma yumru oturdu. Bende mi sorun var? Normal mi bu?" diyerek öfke kustu.

Deniz Baysal

Deniz Baysal

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

ABD'li rapçi Redveil'den yürek sızlatan hamle! Gazze'de 4 yaşını doldurmadan öldürülen bebekleri unutmadı

Redveil'den yürek sızlatan hamle! Gazze'de öldürülen bebekleri vicdansızların gözüne soktu

İLİŞKİLİ HABER

Redveil'den yürek sızlatan hamle! Gazze'de öldürülen bebekleri vicdansızların gözüne soktu
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0