Esra Erol'dan duygulandıran açıklama: "Onlara bırakacağım en büyük miras..."

Ünlü sunucu Esra Erol'dan duygulandıran açıklama geldi. Ünlü sunucu sosyal medya hesabından yaptığı duygu yüklü paylaşımla çocuklarına bırakacağı miras açıkladı. İşte Esra Erol'un o paylaşımı...

ATV ekranlarında yayınlanan "Esra Erol'da"nın sunuculuğunu üstlenen ünlü sunucu Esra Erol'un sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duygu yüklü paylaşım büyük beğeni topladı. 2010 yılında Ali Özbir ile dünya evine giren ünlü sunucu bu evliliğinden 2011 yılında İdris Ali adındaki ilk çocuğu, 2017 yılında ise ikinci çocuğu Ömer'i dünyaya getirdi. Mutlu evliliği ile magazin dünyasının gözde çiftleri arasında yer alan ünlü sunucu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı duygusal bir paylaşımla gündeme geldi.

Esra Erol

Esra Erol

Esra Erol annesi ile gündem oldu! Annesini görenler gözlerine inanamadıİLİŞKİLİ HABEREsra Erol annesi ile gündem oldu! Annesini görenler gözlerine inanamadı

"ONLARA BIRAKACAĞIM EN BÜYÜK MİRAS"

Sosyal medya hesabı üzerinden oğlu İdris Ali ile nostaljik bir karesini paylaşan Erol paylaşımına "Bu gece eski fotoğraflara düştüm. Yıl 2012. O yıllarda ne kadar acemi, ne kadar telaşlıydım. İnsan kendini buldukça anneliği bile değişiyor. Her geçen gün daha şefkatli, daha sabırlı bir insana dönüşüyorum. Onlara bırakacağım en büyük miras mutlu bir çocukluk. Ve bunun için sadece bol sevgiye, anlayışa ihtiyacımız var" notunu düştü. Ünlü sunucunun o paylaşımı kısa sürede büyük ilgi gördü.

Esra Erol paylaşımı

Esra Erol paylaşımı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Dilan Polat-Engin Polat çifti davasında yeni gelişme!

Nebahat Çehre'den milyonluk teklife red cevabı! Nedeni herkesi şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Nebahat Çehre'den milyonluk teklife red cevabı! Nedeni herkesi şaşırttı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0