Alişan’dan Buse Varol’a romantik sözler: : Allah çıkardı karşıma seni…

Ünlü şarkıcı Alişan'ın biricik eşi Buse Varol sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Ünlü çift, bugün tanışmalarının yıl dönümünü duygusal bir mesajla kutladı.

Alişan ile Buse Varol, 2018 yılında Beşiktaş'ta 900 kişinin katıldığı bir düğünle evlenmişti. Düğüne katılan yaklaşık 900 davetli arasında Seda Sayan, Bülent Ersoy, Elif Karlı, Yeşim Salkım, Ece Erken, Çağla Şıkel, Yaşar İpek, Seren Serengil, İzzetYıldızhan, Erkan Petekkaya , Özlem Yıldız, Şafak Sezer, Sinan Akçıl ve Saruhan Hünel gibi ünlü isimler de yer almıştı. Alişan ve Buse Varol'un bu mutlu evliliğinden Burak ve Eliz adında iki çocuğu var.

EŞLERDEN DUYGUSAL PAYLAŞIM!

Ünlü şarkıcı Alişan eşiyle bir videosunu yayınladı. Altına ise oldukça duygusal bir not ekledi. 

  • "ALLAH ÇIKARDI KARŞIMA SENİ"

Ünlü şarkıcı, "14 Kasım 2017… Mesaj ve telefon trafiğinden sonra ilk kez görüştüğümüz tarih. Göz göze geldiğimiz ve hikayemizin başladığı tarih… Allah çıkardı karşıma seni ve her şey o kadar güzel ve hızlı gelişti ki iki çocuğumuzla bir aileyiz. Az şey yaşamadık ve sen hep yanımda oldun. Ağlarken de gülerken de… İnşallah Allah ömür verdikçe hep birlikte olacağız… Seni seviyorum karıcım. (bu sahne 2017 yılbaşı sahnesi, hatırlarsın) @busewarol" ifadelerini kullandı.

  • "NE SÖYLESEM AZ KALIR"

Buse Varol ise bu paylaşımının altına, "Canım kocam, yazdığın bu kadar güzel şeye ne söylesem az kalır. ️ Sadece teşekkür edebilirim, yol arkadaşım olduğun için️ iyi ki." yorumunu yaptı.

  • "KOSKOCA 6 SENE GEÇTİ! İYİ Kİ SEN!"

Buse Varol kendi sayfasında bir paylaşım daha yaparak, "Bugün ikimiz için de çok anlamlı bir gün. İlk buluşmamızın üzerinden koskoca 6 sene geçti. Çok kez mutlu da olduk, çok zor zamanlar da geçirdik. Evlatlarımızla nice yıllar el ele olalim. İyi ki sen kocacim️ Seni seviyorum" dedi.

Nebahat Çehre'den milyonluk teklife red cevabı! Nedeni herkesi şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Nebahat Çehre'den milyonluk teklife red cevabı! Nedeni herkesi şaşırttı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0