Dünyaca ünlü şarkıcı Ed Sheeran'dan akılalmaz kampanya! Bu kadarı pes dedirtti

"Shape of You" ve " Thinking Out Loud" gibi hit parçalara imza atan İngiliz şarkıcı Ed Sheeran açık artırmaya iç çamaşırlarını bağışladığını duyurdu. Bu haberi duyanların ağızları açık kaldı.

Dünyanın en çok kazanan şarkıcıları arasında yer alan Grammy ödüllü şarkıcı Ed Sheeran, yardım için para toplamak amacıyla iç çamaşırları da dahil olmak üzere yaklaşık 450 parça giysi bağışladı.

  • İÇ ÇAMAŞIRLARI DAHİL BİR SÜRÜ KIYAFETİNİ BAĞIŞLADI

Ed Sheeran, yardım için para toplamak amacıyla eBay’de açık artırmaya çıkarılmak üzere, eski iç çamaşırları da dahil olmak üzere yaklaşık 450 parça giysi bağışladı.

32 yaşındaki şarkıcı; 20 kazak, 11 pantolon, 14 şapka, 6 tulum ve 73 çift çorabın yanı sıra iç çamaşırlarını bağışladı.

Giysiler satıştan önce yıkanmayacak veya ütülenmeyecek, alındığı gibi satılacak ve satılan her ürüne imzalı bir orijinallik mektubu eşlik edecek.

Adriana Lima'nın son halini görenler gözlerine inanamadı! Estetiğin dozunu kaçırdı

İLİŞKİLİ HABER

Adriana Lima'nın son halini görenler gözlerine inanamadı! Estetiğin dozunu kaçırdı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0