Gülben Ergen, gelen yoruma sinirlendi! "Vergisini ödeyen, vatanına faydası olan bir insanım!"

Şarkıcılığının yanı sıra kurucusu olduğu vakfın faaliyetlerini de sık sık sosyal medya hesabından duyuran ünlü şarkıcı Gülben Ergen, sosyal medya takipçisinin yaptığı yoruma sessiz kalamadı. Ünlü şarkıcı gelen yorum üzerine sinirlenerek yanıt verdi. Gülben Ergen; "Vergisini ödeyen, vatanına faydası olan bir insanım!" sözleriyle sosyal medyada gündem oldu.

Şarkıları ve sahne performanslarının yanı sıra kurucusu olduğu dernekle birçok anaokulu açan ünlü şarkıcı Gülben Ergen, bu kez sosyal medyada takipçisine verdiği cevaplar ile gündeme geldi. Paylaşımının altına gelen yorumlar arasında bir kullanıcının "Gülben Ergen ne iş yapıyor? Mesleki tanımını yapabilecek olan biri var mı?" sorusunu gören ünlü şarkıcı, takipçisine tepkisini dile getirdi.

Gülben Ergen

Gülben Ergen

"SİZİN MESLEK NE?"

Gelen 'Ne iş yapıyor?' yorumunun ardından yorumun altına yıllardır yaptıklarını tek tek sıralayarak cevap veren ünlü şarkıcı gelen yorum karşısında sinirlendiğini dile getirdi.  Gülben Ergen, takipçisinin yorumuna "30 yıldır oyunculuk/yorumculuk yapıyorum. Sahneye çıkıyorum. Marka yüzüyüm. 12 senede 50 tane anaokulu açan derneğimizin kurucusu ve başkanıyım. Vergisini ödeyen, vatanına faydası olan bir insanım. Sizin meslek ne?" yanıtını verdi.

İşte, ünlü şarkıcının takipçisi ile olan diyaloğu; 

Gülben Ergen cevabı

Gülben Ergen cevabı

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftinden romantik pozlar! Sosyal medyada olay oldu

İLİŞKİLİ HABER

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftinden romantik pozlar! Sosyal medyada olay oldu
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0