Serdar Ortaç 15 milyon TL’ye aldığı o evi çalışanlarına bırakacak! Ağızları açık bıraktı

Şarkıları dillere pelesenk olan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın çalışanlara bırakacağı 15 milyon TL değerindeki ev ortaya çıktı. 8 oda 4 salon, 4 banyosu bulunan o ev ağızları açık bıraktı.

Eskimeyen şarkıları ile pop müziğin unutulmaz isimleri arasında yer almayı başaran ünlü şarkıcı Serdar Ortaç son zamanlarda oyun bağımlılığı ve MS hastalığı ile gündeme geliyordu. Sosyal medya hesabı üzerinden sık sık paylaşımlarda bulunan ve canlı yayınlar açan Ortaç açıklamaları ile de çok konuşuluyor.

Eski eşi Chloe Loughnan ile girdiği boşanma sürecinde borç ödediğini ve eskisi gibi parası kalmadığını söyleyen ünlü şarkıcı "Borçlarını kapatabilmek için çok çalıştım. Maalesef bu yıl şarkı yapamadım çünkü borçlar belimi büktü. 15 milyon TL borç ödedim, çok şükür sıfırladım. Şimdi kendime çalışma zamanı. İnşallah bu defa parayı tutarım" açıklamasını yapmıştı.

Serdar Ortaç

Serdar Ortaç

Kumar borcu içinde yüzen Serdar OrtaçİLİŞKİLİ HABERKumar borcu içinde yüzen Serdar Ortaç'tan müjdeli haber!

"BİR EV VAR ZATEN"

Ortaç'ın açıklamalarının ardından gözler ünlü şarkıcının 2016 yılında 15 milyon TL'ye satın aldığı eve çevrildi. Ortaç'ın; İstinye sırtlarında, boğaz manzaralı, 750 metrekare arsa üzerine kurulu, 8 oda 4 salon, 4 banyo, özel tasarım bina, teraslı, balkonlu, özel kamera sistemli, peyzajlı evini çalışanlarına bırakacağı iddia edilmişti. Ünlü şarkıcı "Çoluk, çocuk yok. O yüzden çalışanlara vereceğim. Bir ev var zaten. Onu da onlar paylaşacaklar." ifadelerini kullanarak bu iddiaları doğrulamıştı.

Serdar Ortaç o evi çalışanlarına bırakacak

Serdar Ortaç o evi çalışanlarına bırakacak

İŞTE O LÜKS EV...

Ortaç'ın 2023'ün başlarında 82 Milyon TL'ye satışa çıkardığı ev merak konusu konusu oldu. O lüks ev ortaya çıktı. Evi görenlerin ağzı açık kaldı. İşte Serdar Ortaç'ın boğaz manzaralı lüks evi:

Serdar Ortaçın evi

Serdar Ortaçın evi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Bahar Candan ve Nihal Candan adliyeye sevk edildi! Candan'ın gülümsemesi dikkat çekti

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

tepki 5 ay önce

iyi de 50 yil sonra ølur ise ne olacak o zaman kadar bin calisan gelecek kime kalacak tabi kumar da kaybetme riski de var bu dengesine ben asla guvenmem