Mesut Özil'in motive kaynağı Mehmetçik videoları çıktı!

Real Madrid ve Arsenal formaları giydiği dönem herkesi kendine hayran bırakan Mesut Özil'in motivasyon kaynağı hayranlarını şaşırttı. Spor yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaşan ünlü ismin, askeri marşları dinleyerek spor yaptığı görüldü.

Dünya futbol tarihinin en iyi 10 numaralarından birisi olarak anılan Mesut Özil, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle profesyonel futbol kariyerini Başakşehir formasıyla noktalama kararı almıştı.

Mesut Özil

Mesut Özil

Futbolu bıraksa bile gündelik antrenmanlarına ara vermeden devam eden Özil, fit görüntüsünü korumak için yoğun çaba gösteriyor.

Mesut Özil antreman

Mesut Özil antreman

Son olarak antreman yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaşan ünlü ismin ekranda Türk Silahlı Kuvvetleri kahramanları Mehmetçik'in videolarını ve askeri marşları dinleyerek spor yaptığı görüldü. Motivasyonunu artırmak için farklı bir yöntem uygulayan Özil'in paylaşımı kısa sürede viral oldu.

Mesut Özilden ilginç spor yöntemi

Mesut Özilden ilginç spor yöntemi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Fulya Öztürk'ün sosyal medya paylaşımı olay oldu!

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0