Didem Kınalı’dan evlenmek isteyen Mehmet Ali Erbil ve İbrahim Tatlıses'e ağır sözler!

"İbo Show" ile yıldızı parlayan Didem Kınalı, İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil'in evlilik hayallerine sert yorumlarda bulundu. Uzun yıllar boyunca İbrahim Tatlıses ile birlikte çalışan Kınalı, "Torunları yaşındaki kızlara da bakmasınlar bir zahmet" diyerek ateş püskürdü.

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in sunumuyla bir dönem ekranlarda fırtına estiren 'İbo Show'da sergilediği dans performanslarıyla adından söz ettiren Didem Kınalı, son zamanlarda kariyerini müzik alanında sürdürüyor. Sahnelerde boy göstermeye başlayan Kınalı, yeni şarkısının klibi için kamera karşısına geçti.

Didem Kınalı

Didem Kınalı

Çekimler sırasında hakkında muhabirlerin soruları yanıtlayan Kınalı, Mehmet Ali Erbil ve İbrahim Tatlıses'in tekrar evlenme istekleri hakkında ağır yorumlarda bulundu.

Mehmet Ali Erbil ve İbrahim Tatlıses

Mehmet Ali Erbil ve İbrahim Tatlıses

"İPİN UCUNU KAÇIRMIŞLAR!"

"Yaşıtları torun tombalak seviyorlar ama ne fayda, onların durulacağı yok." diyerek Erbil ve Tatlıses'i hedef alan ünlü isim, şöyle konuştu:

"Herkes yaşının olgunluğunu yaşamalı. Torunları yaşındaki kızlara da bakmasınlar bir zahmet. 5-10 yaş tamam diyoruz da, 40 yaş farkı nedir arkadaş, ayıp gerçekten! Ben hadi çok aşık oldum diyelim, anca kendimden 5-10 yaş büyük birisiyle birlikte olabilirin. Ama bunlar ipin ucunu kaçırmış."

Kınalı'nın eleştirileri sosyal medyada büyük yankı uyandırırken Erbil ve Tatlıses'ten henüz bir yanıt gelmedi.

Mehmet Ali Erbil ve İbrahim Tatlıses

Mehmet Ali Erbil ve İbrahim Tatlıses

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Fulya Öztürk'ün sosyal medya paylaşımı olay oldu!

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

gariarirem 5 ay önce

ibo kendisininde gösterip tanittigi dogdugu magarada tabiki aile terbiyesinden yoksun ve cinsi sapik olarak bu günlere geldi.Ahlaksizin biri kiz var´torunuda var.utanmaz pisligun teki.

Adım Mehmet 5 ay önce

evet bunlarınki evlilik değil servet dağıtımı ve bunu yayılmacı bir politika isteyen kürt hareketi yoksa öyle ihtiyaçmış felan yalan evet devletimiz bunu biliyordur

Sayın ahali 5 ay önce

Sübyancı bunlar mahallede pazarda olsa taşlarlar linç ederler bizim millette başka bir alem neredeyse halay çekip oynayacaklar bu pisliğe bakıcı rolüyle zina muhteşem rabbim bunların ağzını burnunu yamulttu hala doymadılar