Brad Pitt'in çocukları babalarına tepkili! Çocukları birer birer Brad Pitt'i terk ediyor

Sinema dünyasının gözde isimleri Angelina Jolie ve Brad Pitt'in olaylı boşanma sürecinin ardından sular hiç durulmadı. Ünlü çiftin çocukları babalarına öyle tepkiler veriyor ki duyunca inanamayacaksınız...

Dünyanın çeşitli ülkelerinden evlat edinerek çok kültürlü ve renkli bir aile kuran Angelina Jolie - Brad Pitt çiftinin çocuklarıyla ilişkileri dışarıdan mükemmel görünüyordu. Ancak iddialara göre ilişkiler biraz gerilimliymiş. 2016 yılında ailecek gittikleri bir seyahatte Pitt, alkollüyken en büyük oğulları Maddox'la ciddi bir kavga yaşamış ve hatta Maddox'a şiddet uygulamış. Bunun üzerine Jolie boşanma davası açınca, taraflar çocukların velayeti konusunda çok gerilmişler. Tüm dünyanın gözdesi çiftin mutlu evliliği bir anda bitince başlayan gerilim ve hesaplaşma hâlâ bitmiş değil.

brad pitt ve çocukları

brad pitt ve çocukları

Yılan hikayesine dönen Miraval Şatosu davasında Brad Pitt JolieİLİŞKİLİ HABERYılan hikayesine dönen Miraval Şatosu davasında Brad Pitt Jolie'nin mesajlarını ifşa etti!

"AŞALIĞIK BİR İNSAN OLDUĞUNU DÜNYAYA KANITLADIN!"

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in 2016 yılında başlayıp 2018 yılında sonlandırdıkları kısa evliliklerinin etkisi hâlâ bitmiş değil. Hem Jolie hem de çocukları tarafından şiddet iddialarıyla gündeme gelen Brad Pitt, çocuklarından birer birer ağır darbeler alıyor. Dünyaca ünlü oyuncu Brad Pitt, Los Angeles County Çocuk ve Aile Hizmetleri Departmanı ve FBI tarafından aklansa da gerilim hiç dinmedi. Ünlü oyuncunun 20 yaşındaki Vietnam asıllı oğlu Pax Thien'in, 2020 yılında Babalar Gününde yaptığı paylaşım ortaya çıktı. Yaptığı paylaşımda Pax, babasını "lanet olası berbat insan" gibi ağır sözlerle itham etmiş.

Oğlu Paxın babası Brad Pitt hakkında paylaşımı

Oğlu Paxın babası Brad Pitt hakkında paylaşımı

2020 yılında yaptığı paylaşımda Pax, şu ifadelere yer vermiş: "Bu dünya çapındaki pisliğin Babalar Günü kutlu olsun! Korkunç ve aşağılık bir insan olduğunu defalarca kanıtladın. Senin yanındayken korkudan titreyen dört küçük çocuğuna karşı hiçbir empatin yok. Bana en yakın olanların hayatını cehenneme çevirdin. Kendine ve dünyaya ne istersen söyleyebilirsin ama gerçek bir gün ortaya çıkacak. Babalar Günün kutlu olsun, seni lanet olası berbat insan!"

Pax Thien ve Angelina Jolie

Pax Thien ve Angelina Jolie

Angelina Jolie ve Pax tarafından ortaya çıkarılan bu paylaşıma, Pitt cephesinden henüz bir yanıt gelmedi.

KIZI ZAHARA, PİTT SOYADINI REDDETMİŞTİ

Boşanma sürecinde çiftin arasındaki gerilim çocuklarına da yansıdı. Maddox, alenen annesinin tarafını tutarken, Shiloh babasıyla yaşamak istemiş. Zahara'dan ise babasına karşı çok sert bir tepki gelmişti. Zahara, kalabalık bir grup içinde babasının soyadı olan Pitt soyadını artık kullanmayacağını ilan etmişti. Artık annesi Angelina Jolie'nin soyadını kullanan genç, Zahara Jolie ismini tercih etti.

brad pitt ve minik zahara

brad pitt ve minik zahara

Atlanta'da bulunan Spelman College'da öğrenim gören Zahara, yakın zaman önce kendisi için çok önemli bir adım attı. Genç kız, tarihteki ilk üniversiteli Afro- Amerikan kız öğrenci birliği olarak bilinen Alpha Kappa Alpha'ya katıldı.

angelina jolie brad pitt ve çocukları

angelina jolie brad pitt ve çocukları

BRAD PİTT'İN KAÇ ÇOCUĞU VAR?

2001 yılı doğumlu Maddox, Angelina Jolie'nin bir önceki eşiyle evliyken Kamboçya'dan evlat edindiği oğlu. Sonrasında Brad Pitt ile evlenince Pitt, babası olarak onu nüfusuna almış. 2004 doğumlu Etiyopyalı Zahara ve 2003 doğumlu Vietnamlı Pax Thien diğer evlatlık çocukları. Ardından çiftin 2006 yılında Shiloh adını verdikleri bir kızları dünyaya geliyor. Bundan 2 yıl sonra, 2008 yılında ise Vivienne ve Knox isimlerinde ikiz çocukları dünyaya geliyor. Brad Pitt'in bu evliliğinden olan çocukları dışında başka bir çocuğu yok.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kirli Sepeti dizisinden Dilan Polat göndermesi! O sahne dikkat çekti

Deniz Uğur'un makyajsız pozu gündem oldu! "Bir insanı gerçekten tanımak istiyorsan..."

İLİŞKİLİ HABER

Deniz Uğur'un makyajsız pozu gündem oldu! "Bir insanı gerçekten tanımak istiyorsan..."
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Köstebek 5 ay önce

Bu çocukların dna testine ihtiyacı var. Biri Çinli biri zenci gibi..