Enis Arıkan'ın yıllardır sakladığı o görüntüsü ifşa oldu! Eski hali şok etti

Ünlü fenomen ve oyuncu olan Enis Arıkan'ın herkesten sakladığı görüntüsü ifşa oldu. Arıkan, katıldığı programda o görüntüsüyle ilgili dikkat çeken itirafta bulundu.

Son olarak Camdaki kız dizisinde Muzo karakterine hayat veren ünlü oyuncu ve fenomen Enis Arıkan Komedyen Eser Yenenler'in YouTube programına konuk oldu. Özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan Arıkan, saçlarıyla ilgili sorulara cevap verdi. 

ESKİ HALİ ŞOKE ETTİ

Ünlü komedyen Eser Yenenler'in Linç et programında çok eski bir görüntüsünü göstermesi üzerine sorduğu "Bu karakterin saçı peruk mu yoksa senin saçın mı?" sorusuna "Peruk diyemezsin öncelikle, gerçek saçım bu gerçek mi ya bu gerçek yanlardan falan azalmaya başlayınca yanlardan abanmışım." açıklamasında bulundu.

MEĞER SAÇLARI PROTEZMİŞ!

"Sen memnunsun bu tipten?" sorusuna ise "Bu tipin Allah bin türlü belası böyle tip mi olur? Beğenmiyorum." cevabını verdi.

Arıkan, daha önce yaptığı açıklamada saçlarının peruk oluşuyla ilgili "Saçlarım vardı ama azdı. Ektirdim. Ektirdiğim dönemde Gülse Birsel beni aradı. Görüşmeye gittim, kafam iğneli. 'Ne yapacağız' derken bu yöntemi buldular. Çok hoşuma gitti. Bir daha kendi saçıma dönemedim. Bakımı çok zor." açıklaması yapmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

CZN Burak'a hapis şoku: "Üzerime atılan suçlamaları kabul etmiyorum"

Sabancıların damadından 27 yıllık eşine milyonluk dava! Meğer sadece para peşinde

İLİŞKİLİ HABER

Sabancıların damadından 27 yıllık eşine milyonluk dava! Meğer sadece para peşinde
Beşiktaş taraftarlarından Hakan Altun'a jest! "Hani Bekleyecektin"

İLİŞKİLİ HABER

Beşiktaş taraftarlarından Hakan Altun'a jest! "Hani Bekleyecektin"
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0