Acun Ilıcalı o iki futbolcuyu Survivor'a götürmek istiyor!

TV 8'in ve Exxen'in sahibi Acun Ilıcalı birçok yapımıyla milyonları ekranlara kilitlemeyi başarıyor. Survivor yarışması hakkında açıklama yapan Ilıcalı, bakın hangi iki futbolcuyu Survivor'a götürmek istiyor.

Acun Ilıcalı gerek TV 8 kanalındaki gerekse Exxen'deki birçok yapımıyla milyonları ekranlara kilitlemeyi başarıyor. Konuk olarak katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, Survivor'a götürmek istediği futbolcuların isimlerini verdi. Ilıcalı, o isimler gelse, "bundan sonra sunmama bile gerek yok" dedi.

acun ılıcalı

acun ılıcalı

ACUN ILICALI O İKİ FUTBOLCUYU SURVIVOR'A İSTİYOR

Asist Analiz programının konuğu olan Ilıcalı, son dönemde verdiği röportajlarla dikkatleri üstüne topluyor. Süper Lig'de görev almış hangi futbolcuları Survivor programına götürmek isteyeceği sorulunca Ilıcalı, o isimleri açıkladı. İki efsane ismi duyuran Ilıcalı şöyle konuştu: "Emre Belözoğlu ile Arda Turan'ı al, sonra televizyonun karşısına geç izle. Sunmama bile gerek yok ondan sonra".

arda turan ve emre belözoğlu

arda turan ve emre belözoğlu

Emre Belözoğlu ile Arda Turan'ın bu çağrıya ne cevap vereceği ise merak konusu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Beşiktaş taraftarlarından Hakan Altun'a jest! "Hani Bekleyecektin"

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

VaV 5 ay önce

Senin tv'ne bakana Allah akıl versin.