Gülten Kaya 'Çakma Ahmet Kaya'ya dava açtı! İsmail Yılmaz çılgına döndü

Ünlü sanatçı Ahmet Kaya'nın eşi Gülten Kaya, merhum sanatçının ses rengi ve tonlamasıyla protez şarkılar seslendiren İsmail Yılmaz isimli şarkıcıya dava açmak için harekete geçti. İddiaların hedefindeki İsmail Yılmaz, önceki gün ATV habere konu hakkında açıklamalarda bulundu.

2000 yılında hayatını kaybeden ve geçtiğimiz gün vefatının 23. yıldönümü olan Ahmet Kaya'nın dikkat çeken ses rengini uzun yıllardır pek çok kişi taklit ederek gündeme geliyor. 

Ahmet Kaya

Ahmet Kaya

Son olarak ünlü sanatçının eşi Gülten Kaya ile kızları Turaç Melis Kaya ve Çiğdem Öztürk, 'İki Gözüm: Ahmet' adlı filmin başrol oyuncusu Özgür Tüzer'in Ahmet Kaya'yı izinsiz bir şekilde oynadığı ve şarkılarını seslendirdiği gerekçesiyle 3 yıl önce soluğu mahkemede almıştı.

Ahmet Kayanın eşi Gülten Kaya

Ahmet Kayanın eşi Gülten Kaya

Şimdi de ses rengi ve tonlamasıyla protez şarkılar seslendiren İsmail Yılmaz isimli şarkıcı Kaya ailesinin radarına girdi. İsmail Yılmaz'ın yaptığı açıklamaların sosyal medyada eşinin görselleri üzerine yerleştirilip paylaşılması ve 'Ahmet Kaya söyledi' algısı oluşmasından dolayı huzursuz olan Gülten Kaya, bu duruma son vermek için mahkemeye başvurdu.

İsmail Yılmaz

İsmail Yılmaz

Avukatlarına talimat veren Gülten Kaya, İsmail Yılmaz'dan davacı olacaklarını dile getirdi. Suçlamaların hedefindeki İsmail Yılmaz, önceki gün ATV Haber'e röportaj vererek dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

İsmail Yılmaz

İsmail Yılmaz

Gülten Kaya'ya ateş püsküren Yılmaz, "Bu benim MESAM üyelik kartım. Ben bir sanatçıyım. Bir sanatçı Ahmet Kaya üzerinden niye prim yapsın ki? Tip ve ses benzerliğinden dolayı üzerime geliyorlarsa ben onları havale ediyorum" dedi. Dış görünüşünün Ahmet Kaya'ya benzemesini eleştirenlere de kızan Yılmaz, "Ne alakası var, Allah'ın verdiği sıfatı mı değiştireceğim?" şeklinde konuştu. 

İsmail Yılmaz

İsmail Yılmaz

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Burak Deniz'in başarısı ülke sınırlarını aştı! Dubai'deki Uluslararası Arap Festivali'nde...

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 6

Yakup Kemal Kalyoncu 5 ay önce

Teşekkürler Yasemin, teşekkürler EDİTÖR, Nursena Akbaba........ Sayenizde yeni bir şarkı türü de öğrendik: "PROTEZ ŞARKILAR" Merak edilen o ki; bu şarkılar kmlerde, nerede kullanılıyor acaba?

Toplam 4 beğeni

Köstebek 5 ay önce

Hiçbiri de bir Ahmet Kaya etmez.

MACKALI 61 5 ay önce

Bu ve benzer sahtekar alcaklara gercekten agir cezalar verilmeli.Lanet olsun bu pislige.

Hakan 5 ay önce

saçmalamış gülten kaya adamın sesi doğal ve ses o sese benziyor diye dava açsan ne olur gündeme gelmek istiyorsan başka o şahıs tazminat davası bile açmalı bu bayana

İso 5 ay önce

Sen zamanını. harca calış didin İZİNSİS DİYE. BİZ ÇEBİMİZİ. DOLDURALIM. siyonis ABD’liler İsrailliler. gibi. , Aylakçı. Kadınlar Gürûhu

Yorumların Tümünü Okuyun