Buse Terim eşini ve çocuklarını alıp  New York'a uçtu! Duygusal anları paylaştı

Galatasaray'ın efsanesi ünlü teknik direktör Fatih Terim'in kızı Buse Terim, eşi ve çocukları ile birlikte New York'a uçtu. New York'ta bulunan üniversitesini çocuklarını gösteren Buse Terim, duygusal anları sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştı.

Farklı giyim stilleri ile magazin dünyasında sıklıkla anılan Buse Terim, geçtiğimiz günlerde New York'a uçtu. Eşi Volkan Bahçekapılı ve çocukları ile birlikte eğitim gördüğü New York Fashion Institute of Technology’e gitti. Eşi ile de burada tanışan Buse Terim, kısa bir nostalji turu yaptı.

Buse Terim eşini ve çocuklarını alıp  New York

Buse Terim eşini ve çocuklarını alıp New York

Okulunda Moda Pazarlama ve Yöneticiliği okuyan Terim, kızlarına üniversitesini gösterirken o anları da sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmayı ihmal etmedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEOLAR;

Beşiktaş taraftarlarından Hakan Altun'a jest! "Hani Bekleyecektin"

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0