Arka Sokaklar'ın yıldızı Şevket Çoruh Zafer Ergin'in silah itirafına açıklık getirdi!

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni yapımı "Arka Sokaklar"da oynadığı "Mesut Komiser" karakteriyle hafızalarda yer edinen Şevket Çoruh, 18 yıllık dev proje hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Türk televizyonlarının en uzun soluklu yapımlarından biri olarak büyük beğeni toplayan "Arka Sokaklar", 18 yıldır reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Fenomen yapımın Rıza Baba'sı Zafer Ergin, geçtiğimiz günlerde "Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet"e konuk olmuş ve dizinin ilk bölümlerinde kurusıkı silahla yanlışlıkla rol arkadaşı Şevket Çoruh'u vurduğunu itiraf etmişti.

Şevket Çoruh

Şevket Çoruh

Önceki akşam eşiyle birlikte Kuruçeşme'de objektiflere yansıyan Çoruh, Zafer Ergin'in kendisi hakkında yaptığı yoruma açıklık getirdi. Olayı gülümseyerek anımsayan Çoruh, "Set hatası minik bir durum. 18 senedir devam eden mükemmel bir proje." diyerek Arka Sokaklar'a duyduğu hayranlığı dile getirdi.

Arka Sokaklar Mesut Komiser

Arka Sokaklar Mesut Komiser

Diziden ayrılsa da bağının kopmadığına vurgu yapan Çoruh, "Hâlâ bayılarak izliyorum." şeklinde konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Hayatını kaybeden Kayahan'dan yapay zeka ile sesli mesaj! O anlar duygulandırdı

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0