16 Grammy ödüllü Adele, kozmetik markası mı açıyor?

Son zamanların en çok konuşulan isimleri arasında yer alan dünyaca ünlü şarkıcı Adele hakkında büyük bir iddia ortaya atıldı. Sesi ve sahne performanslarıyla büyük beğeni toplayan ünlü şarkıcının yeni bir şirket kurarak bu sayede servetini ikiye katlayacağı öğrenildi. İşte, detaylar...

2011 yılında yayınladığı 'Rolling in the Deep' şarkısıyla müzik kariyerinde yıldızı parlayan ünlü İngiliz şarkıcı Adele, müzik kariyerindeki başarısını birçok ödülle kanıtlayarak dünya çapında büyük bir popülerlik elde etti. Las Vegas'taki konserlerine devam eden ünlü şarkıcı, bu zamana kadar tam 16 kez Grammy ödülü kazandı. Farklı isimler ile sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı bu kez farklı bir konuda dikkat çekti. Ünlü şarkıcının şirket açtığı haberi sosyal medyada gündem oldu. 

Adele

Adele

SERVETİNİ İKİYE KATLIYOR!

Müzisyen olarak oldukça büyük bir servetin sahibi olan ünlü şarkıcı, bu kez farklı bir iddia üzerine gündeme geldi. 35 yaşındaki ünlü şarkıcının bir şirket kurduğu iddia edildi. The Shelbourne Collective Limited adında bir şirket açarak müzik hayatına ara vereceği konuşulan Adele'in girişimiyle kazancını iki katına çıkaracağı düşünülüyor.

Adele

Adele

NE TÜR ÜRÜNLER SATACAĞI MERAK KONUSU OLDU!

The Mirror'ın haberine göre ise Adele, bir kozmetik firması kuruyor. Ünlü şarkıcının makyaj ürünleri ve vücut bakım ürünleri satacağı iddia ediliyor. Parfüm, mücevher ve iç çamaşırının da marka bünyesinde olacağı tahminler arasında. 

Yargı dizisinden gururlandıran haber! Başarısı sınırları aştı

İLİŞKİLİ HABER

Yargı dizisinden gururlandıran haber! Başarısı sınırları aştı
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0