Gülben Ergen ayakta alkışlandı! Ödül töreninde Gazzeli çocukları hatırlattı

Özellikle son dönemlerde yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı Gülben Ergen, ödül töreninde yaptığı Filistin konuşması ile büyük alkış topladı. Elbisesindeki detayla da dikkat çeken Ergen ayakta alkışlandı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Dün akşam 10'uncusu düzenlenen Altın Palmiye Ödül gecesinde ödüle layık olan isimlerden biri de ünlü şarkıcı Gülben Ergen oldu. Yaptığı müziklerle olduğu kadar gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de adından sıklıkla bahsettiren ünlü şarkıcı 12 senedir kurucusu olduğu ve başkanlığını yaptığı derneği adına yürüttüğü çalışmalarla ödüle layık görüldü. Ödülünü almak için sahneye çıkan Ergen, ödül konuşması sırasında Gazzeli çocuklar için yaptığı çağrı büyük alkış topladı.

Gülben Ergen

Gülben Ergen

Gülben ErgenİLİŞKİLİ HABERGülben Ergen'in ödül töreninde giydiği elbise olay oldu! Elbisesindeki detaya dikkat

GAZZELİ ÇOCUKLAR İÇİN YAPTIĞI KONUŞMA GECEYE
DAMGA VURDU!

"Gazze'ye Özgürlük" baskılı siyah elbisesiyle geceye katılan Gülben Ergen, usta sanatçı Orhan Gencebay'ın elinden ödülünü alırken yaptığı konuşma ile dikkat çekti. Gazze'de yaşanan olaylar için sesini duyurmak istediğini belirten ünlü şarkıcı konuşması sırasında "Bugün Dünya Çocuk Hakları Günü. Sesimin yükselebildiği her yere sesimi duyurmak istiyorum. Gazze'de 45 günde 5 binden fazla çocuğun yaşama hakkı ellerinden alınarak, acımasızca öldürüldü. Gazze'ye dünya engel olamıyor. Kimse dur diyemiyor. Ne olur buna dur demek için biz elimizden gelenin fazlasını yapalım. Lütfen tepkimizi daha fazla gösterelim" ifadelerini kullandı.

Merih Demiral ve İsviçreli eşi umreye gitti! Paylaşımının altındaki yorumlar mide bulandırdı

İLİŞKİLİ HABER

Merih Demiral ve İsviçreli eşi umreye gitti! Paylaşımının altındaki yorumlar mide bulandırdı
Gülben Ergen'in ödül töreninde giydiği elbise olay oldu! Elbisesindeki detaya dikkat

İLİŞKİLİ HABER

Gülben Ergen'in ödül töreninde giydiği elbise olay oldu! Elbisesindeki detaya dikkat
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0