Kaya Çilingiroğlu spor diye kendini yumruklattı! O anlar sosyal medyada gündem oldu

Bir dönem Hülya Avşar ile evliliğiyle gündem olan Kaya Çilingiroğlu son yaptığı spor antremanıyla gündem oldu. Çilingiroğlu, spor diye kendini yumruklattığı anlar sosyal medyanın diline düştü.

Hülya Avşar ile boşandıktan sonra uzun zamandır ortalarda görünmeyen ünlü isim Kaya Çilingiroğlu spor salonunda görüntülendi. Çilingiroğlu spor salonunda kendini yumruklattı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

SPOR DİYE KENDİNİ YUMRUKLATTI

Hayatından sporu eksik etmeyen Kaya Çilingiroğlu, spor salonundan paylaşım yaptı. Çilingiroğlu, iki boks hocasına kendini yumruklattı.

Özellikle karın bölgesine vurdurdu. 3-5 yumrukla yetinmeyen hocalar adeta Çilingiroğlu'na girişti. Paylaşımına "En efektif mide antrenmanı, tavsiye ederim" dedi.

ESKİ EŞİ HÜLYA AVŞAR'DAN YORUM GECİKMEDİ

Kaya'nın paylaştığı videoyu izleyen eski eşi Hülya Avşar, sessiz kalamadı. "Amanın! Gelmeyeyim oraya İbo, Bektaş. Benim canım yandı." yorumunu yaptı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş hakkında yakalama kararı çıkartıldı!

Burak Deniz'in başarısı ülke sınırlarını aştı! Dubai'deki Uluslararası Arap Festivali'nde...

İLİŞKİLİ HABER

Burak Deniz'in başarısı ülke sınırlarını aştı! Dubai'deki Uluslararası Arap Festivali'nde...
Kaan Urgancıoğlu'nun saçları alay konusu oldu! Emmy ödülü için New York'a gitmişti

İLİŞKİLİ HABER

Kaan Urgancıoğlu'nun saçları alay konusu oldu! Emmy ödülü için New York'a gitmişti
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Rıfat 5 ay önce

reziller