Berdan Mardini İngiltere Kralı Charles'a kendi parfümünü gönderdi! “Saray gül kokacak”

Ünlü şarkıcı Berdan Mardini, İngiltere Kralı III. Charles’a kendi ismini taşıyan parfümünü hediye etti. "Kral Charsles’ın kokuya düşkünlüğünü biliyorum." diyen Mardini, "Buckingham Sarayı artık lavanta ve gül kokacak" ifadelerini kullandı.

11 yıllık eşiyle geçirdiği sancılı boşanma süreci, yeni tarzı ve yatırımlarıyla son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Berdan Mardini, şimdilerde yeni işiyle sık sık gündeme geliyor. 

Berdan Mardini markası

Berdan Mardini markası

Geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada lüks tüketimi bıraktığını ve parasını faydalı işlere harcamak istediğini dile getiren ünlü sanatçı, 2017 yılında bir sosyal sorumluluk projesiyle başlayan ve yıllar içerisinde büyük bir yatırıma dönüşen bir marka oluşturdu. Memleketi Mardin'de "Mardini Kozmetik" isimli bir marka kuran ünlü şarkıcı, kendi ismini taşıyan parfüm ve kozmetik ürünlerinin tanıtım toplantısında dikkat çeken bir açıklamaya imza attı.

Berdan Mardini

Berdan Mardini

"GÜZEL BİR KARGO YAPIP PARFÜMLERİMİZİ KRAL CHARLES'A GÖNDERDİK"

İngiltere kralı Charles'ın kokuya düşkünlüğünü bildiğini dile getiren Mardini, III. Charles'a parfümlerinden gönderdiğini söyledi. "Daha önce Prens Charles Mardin’e ziyarete gelmişti Duyduğum kadarıyla saray için sabun almıştı." diyen Mardini, "Şimdi de biz ona güzel bir kargo yapıp parfümlerimizi gönderdik. Mardin’de üretilen ürünlerimizden Kral Charles’a da gönderdik. Buckingham Sarayı artık lavanta ve gül kokacak." şeklinde konuştu.

Kral Charles

Kral Charles

"DÜNYA ÇAPINDA BİR MARKA OLMAK İSTİYORUZ"

Bugüne kadar kazandıklarının neredeyse tamamını yatırma dönüştürdüğünü vurgulayan Mardini, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yaklaşık 10 milyon dolarlık bir yatırım yaptık. Başlarda kimsenin inanamadığı ancak 2 yılın sonunda insanlardan destek görmeye başladık. Gül anavatanına geri dönüyor diyebiliriz. Markamızı dünya çapında bir parfüm markası haline getirmek istiyoruz. Ayrıca, bu işi yapmamızın büyük nedeni kırsaldan şehre göçü önlemek hatta tersine göçe sağlamak. Amacım markamı dünyaya tanıtıp ve oradan kazandığım parayla köyümdeki fabrikayı büyütmek ve istihdama daha fazla destek olmak istiyorum."

Berdan Mardiniden açıklama

Berdan Mardiniden açıklama

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

Ali 5 ay önce

bravo

toprak3 5 ay önce

yalakalik , zehir gonderseydin ya cahil adam

yandımali 5 ay önce

ünlülerimiz miamide ev alacaklarına memleketlerine yatırım yapsalar bu ülkenin sırtı yere gelmez sonuçta parayı bu ülkeden kazanmıyorlarmı...

Kul insan 5 ay önce

Osmanlı Türk devletini yıkan düşman ülke ile bu dost hane ilişkiler hayrı alamet değildir. İngiltere büyük britanya krallığı devletinin sonu çok feci olacak inşaAllah.