Ünlü şarkıcı Merve Özbey, babasına seslendi! "En azından rüyama gelsen..."

Güzel sesi ve sahne performanslarının yanı sıra aile hayatına dair yaptığı paylaşımlarıyla da adından sık sık bahsettiren ünlü şarkıcı Merve Özbey, son paylaşımında 2020 yılında kaybettiği babasına seslendi. Ünlü şarkıcının sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, internette kısa süre içerisinde hızla yayıldı.

Güçlü sesi ve şarkılarının yanı sıra yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan ünlü şarkıcı Merve Özbey, 2020 yılında hayatını kaybeden babası Ahmet Özbey'i sosyal medya paylaşımıyla andı. Paylaşımında babasına seslenen sanatçı, takipçilerine duygu dolu anlar yaşattı.

Merve Özbey

Merve Özbey

"BABAM DÜNYANIN EN İYİ İNSANIYDI AMA ÇOK KÖTÜ BİR KOCAYDI!"

Geçtiğimiz sene Armağan Çağlayan'ın YouTube programına konuk olan ünlü şarkıcı Merve Özbey, babasının dünyanın en iyi insanlarından biri olduğunu ancak hiç iyi bir koca olmadığını söyleyerek gündeme gelmişti . Röportajı sırasında  "Babam dünyanın en iyi insanıydı ama çok kötü bir kocaydı. Bizim babamla yaşadıklarımız hiç kolay şeyler değildi. Sorumluluktan kaçtı galiba, bilmiyorum. Bir süre benimle görüşmedi. Küçük bir çocuk olduğum için babama çok ihtiyacım vardı. Ben babamı aradıkça açmamaya başladı. Gelmek istiyorum dedikçe bahane buldu. Ama hiçbir zaman saygısızlık etmedim." şeklinde konuşmuştu. 

Merve Özbey

Merve Özbey

"KONUŞMAYA BAŞLADIĞIMIZDA GIRTLAK KANSERİ OLDU!"

Aynı süre zarfında babasıyla iletişim kurmaya başladığında babasının gırtlak kanserine yakalandığını dile getiren ünlü şarkıcı program sırasında, "Ben tam babamla konuşmaya başlarken babamın sesi gitti. Gırtlak kanseriydi çünkü ve hiçbir şey konuşamamaya başladık." demişti. 

Merve Özbey

Merve Özbey

6,5 AYLIK HAMİLEYDİ!

Babası Ahmet Özbey'i kaybettiğinde 6.5 aylık hamile olduğunu söyleyen ünlü şarkıcı, bu dönemde çok zor zamanlardan geçtiğini de söylemişti. 35 yaşındaki iki çocuk annesi Merve Özbey, bu kez babasını sosyal medya paylaşımıyla andı. Yalnızca Instagram hesabında 1.7 milyon takipçisi bulunan ünlü şarkıcı, Instagram hesabının hikayeler bölümünden görenleri duygulandıran bir paylaşım yaptı.

Merve Özbey

Merve Özbey

"EN AZINDAN RÜYAMA GELSEN NE GÜZEL OLUR"

2020 yılında kaybettiği babası için bir mesaj yayınlayan ünlü şarkıcı, paylaşımı sırasında 
"Baba... Selam. Ben yıllar sonra ilk defa seninle oturduğum yere geldim. Zordu. Sen gittiğinden beri neler olduğunu görüyorsundur inşallah. Ben seni göremiyorum. En azından rüyama gelsen ne güzel olur... Hasretle selamlar, öperim ellerinden. Seni anmak çok güzeldi." ifadelerini kullanarak takipçilerine duygusal anlar yaşattı. 

İşte 

 

Şafak Sezer'in son haliyle gündem oldu! Şafak Sezer estetikten tanınmaz halde

İLİŞKİLİ HABER

Şafak Sezer'in son haliyle gündem oldu! Şafak Sezer estetikten tanınmaz halde
42 yaşındaki Özlem Yıldız’dan şaşırtan emekli maaş itirafı: Elim titriyor

İLİŞKİLİ HABER

42 yaşındaki Özlem Yıldız’dan şaşırtan emekli maaş itirafı: Elim titriyor
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0