Doğum için gün sayıyordu! Ezgi Mola anne oldu

Geçtiğimiz yıl Mustafa Aksakallı ile nikah masasına oturan Ezgi Mola, ilk bebeğini kucağına aldı. Çift oğullarına Can adını verdi.

Masumlar Apartmanı dizisindeki rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Ezgi Mola, geçtiğimiz sene iş insanı Mustafa Aksakallı ile nikah masasına oturdu. Nikahtan kısa bir süre sonra hamilelik müjdesi veren çift oğullarını kucaklarına aldı. 

Instagram hesabından sık sık takipçilerine "Doğurmadım" diye paylaşımlar yapan Mola, dün akşam saatlerinde bebeğini dünyaya getirdi.

BEBEKLERİNE CAN ADINI MI KOYACAK?

Ezgi Mola'nın yakın arkadaşı Merve Dizdar, çiftin hamilelik müjdesiyle ilgili konuşurken bebeğe Can adını vereceklerini ağzından kaçırarak "Can bizim canımız olacak. Bize en büyük hediye. Çevresinde onu çok seven insanlar olacak. Adı Can olacak ama kim koydu bilmiyorum onu Ezgi'ye sorun" demişti. İkilinin oğullarına ne isim verdiği ise henüz bilinmiyor.

Gençleşmek isteyen Seda Sayan çığırından çıktı: Sünnet derisinden elde edilen sıvıyı...

İLİŞKİLİ HABER

Gençleşmek isteyen Seda Sayan çığırından çıktı: Sünnet derisinden elde edilen sıvıyı...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0