Cansu Dere'den milyonluk anlaşma! Reklamdan kazanacağı para dudak uçuklattı

Adını birçok başarılı dizide duyduğumuz Cansu Dere, son olarak yaptığı milyonluk anlaşama ile gündemde yer alıyor. Dikkatleri çeken iş anlaşmasının fiyatı ise dudak uçuklatıyor.

Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında bulunan Cansu Dere, dizilerde sergilediği oyunculuk performansının yanı sıra kazandığı miktarla da adından söz ettirmeyi başarıyor. Son olarak bir dijital platformda yayınlanan Şahsiyet'le de büyük başarı elde eden Dere, yaptığı milyonluk reklam anlaşmasıyla merak ediliyor.

Cansu Dereden milyonluk anlaşma

Cansu Dereden milyonluk anlaşma

CANSU DERE'DEN MİLYONLUK ANLAŞMA

Başarılı oyuncu Cansu Dere, yer alan haberlere göre büyük bir anlaşmaya imza attı. Bir kozmetik firması ile anlaşma yapan Dere, bu işten tam 10 milyon lira kazanacak. Firmanın çekimlere başladığı ve önümüzdeki günlerde oyuncuyu reklamlarda göreceğimiz söyleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Filistinli babadan yürek burkan paylaşım! O görüntüler tüyleri diken diken etti

Ünlü fenomen Cansu Yeğin kendi köpeğinin saldırısına uğradı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü fenomen Cansu Yeğin kendi köpeğinin saldırısına uğradı!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0