Kıvanç Tatlıtuğ'dan gündem olan evlilik itirafı! "Aşkı kesinlikle öldürmüyor"

Şimdilerde eski partneri Beren Saat ile yeniden bir projede yer alan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un evlilik itirafı gündem oldu. Evlilik hakkındaki o soruya cevap veren ünlü oyuncu adeta son noktayı koydu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

2008-2010 yılları arasına damgasını vuran fenomen dizi Aşk-ı Memnu 'da Beren Saat ile başrolü paylaşan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ şimdilerde "İstanbul İçin Son Çağrı" adlı film için Beren Saat ile yeniden bir araya geldi. 13 yıl sonra bir araya gelen ikili, sunuculuğunu İbrahim Selim'in yaptığı Ajaba adlı programın konukları oldu. 2016 yılında Başak Dizer ile nikah masasına oturan Tatlıtuğ'un evlilik hakkındaki o sorulara verdiği cevaplar gündem oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ

Nebahat ÇehreİLİŞKİLİ HABERNebahat Çehre'den Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'e tebrik mesajı!

O SORUYA SON NOKTAYI KOYDU!

Geçtiğimiz yıl oğlu Kurt Efe'yi kucağına alarak baba olmanın heyecanını yaşayan Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer'e olan aşkını her fırsatta dile getiriyor. Magazin dünyasının gözde çiftleri arasında yer alan Tatlıtuğ çifti evliliklerini gözlerden uzak sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde İbrahim Selim'in konuğu olan Kıvanç Tatlıtuğ kendisine yöneltilen "Sence evlilik zor mu?" sorusuna "Sence sevgililik zor mu? Biz neden evliliği böyle bir kalıba sokuyoruz? Evlilik zor mu? Değil" yanıtını verirken çok tartışılan "Evlilik aşkı öldürür mü?" sorusuna ise "Kesinlikle öldürmüyor. Sence sevgililik aşkı öldürür mü? Evlilik neden ötekileştiriliyor? Evlilik 'tü kaka' bir şey mi? Evlilik güzel bir şey. Aşkın ömrü bitmesi gerekiyorsa sevgiliyken de biter. Bir raf ömrü vardır, onun bitmesi gerekiyordur, biter" diyerek cevap verdi. Sosyal medyada paylaşılan o cevap büyük beğeni topladı.

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0