Kurtlar Vadisi'nin İnci'si Sema Şimşek, yıllar sonra podyuma çıktı! Elbisesi kabusu oldu

1994 yılında Best Model of Turkey yarışmasında birinci olan eski manken ve oyuncu Sema Şimşek, yıllar sonra çıktığı podyumda elbisesinin azizliğine uğradı. Sema Şimşek'in podyumda yürüdüğü görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi dizisinde İnci karakteriyle tanınan eski manken ve oyuncu Sema Şimşek, If Wedding Fashion İzmir - Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'nda yıllar sonra podyuma çıktı. Best Model of Turkey yarışmasında 1994 yılı birincisi olarak seçilen eski manken, podyuma çıktığı sırada elbisesinin azizliğine uğradı.

SOĞUKKANLI DURUŞUYLA İZLEYİCİLERDEN ALKIŞ ALDI!

Türkiye’nin bir döneme damgasını vuran podyum ünlülerinin yer aldığı defilede uzun pembe bir elbise giyen Sema Şimşek, yürüyüşünün sonlarına doğru elbisesine takılarak dengesini kaybetti. Elbisesinin ayağına takılması sonucunda yere düşen Sema Şimşek, seyircilerin alkışlarıyla ayağa kalktı. Birkaç izleyicinin yardımıyla hızla toparlanan eski manken, gülümseyerek yürüyüşüne devam etti. Sema Şimşek'in soğukkanlı tavrıyla yürüyüşünü bitirmesi izleyicilerden büyük alkış aldı.

Sema Şimşek podyum

Sema Şimşek podyum

UNUTAMAYACAĞI KÖTÜ ANI!

Düşmesinin ardından kuliste ağladığı öğrenilen Sema Şimşek'e, meslektaşlarının sarılarak teselli vermeye çalıştığı söylendi. Eski mankenin düştüğü anlar sosyal medyada hızla yayılarak gündem oldu. 31 yıldır podyumlarda olduğunu belirterek ilk kez böyle bir kaza yaşadığını dile getiren Sema Şimşek, podyumda yaşananların kendisi için unutamayacağı kötü bir anı olduğunu söyledi. 

Sema Şimşek podyum

Sema Şimşek podyum

SOSYAL MEDYADAN DESTEK GELDİ!

Yaşanan talihsiz kazanın haberlerine ise sosyal medya kullanıcıları binlerce yorum yaptı. Sema Şimşek için adeta destek mesajı yağdı. 

Arka Sokaklar dizisine sürpriz transfer!

İLİŞKİLİ HABER

Arka Sokaklar dizisine sürpriz transfer!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0