Armağan Çağlayan jelibon fiyatlarına isyan etti! "1 kilo jelibon..."

Uzun zamandır kanserle mücadele eden ünlü sunucu Armağan Çağlayan sosyal medya hesabından jelibon fiyatlarına isyan etti. Çağlayan,1 kilo jelibonun 820 TL olmasına isyan ederek "Bazı fiyatlara şaşırıp garip tepkiler verebiliyorum" dedi.

Sunduğu programda ağırladığı ünlülerle gündem olan Armağan Çağlayan  1 kilo jelibonun 820 TL olmasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Çağlayan Twitter hesabından fahiş fiyata tepki göstererek "Hala bazı fiyatlara şaşırıp garip tepkiler verebiliyorum. Arkadaşımın oğlu jelibon istedi, kilo 820 TL'imiş" ifadelerini kullandı.

Çağlayan daha önce de okul çanta fiyatlarının pahalılığına isyan etmişti.

Arka Sokaklar dizisine sürpriz transfer!

İLİŞKİLİ HABER

Arka Sokaklar dizisine sürpriz transfer!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 6

Jelly Bom Bom 5 ay önce

Zaten domuz derisinden elde edilen jelatin ile yapılıyor. Daha ucuz olmalıydı.

xxlxx 5 ay önce

Jelibon zehirdir. Hele kanser hastaları için. Aklı olan yemez.

Akıllı 5 ay önce

Para versen yemem. Siz de akıllı olun yemeyin.

zafer gülten 5 ay önce

hammaddesinin sadece şeker,sığır jelatini ,yağ ve mayve araması ile gıda boyası olduğu düşünülürse sahiden çok yüksek bir fıat.kilosu 70-80 tl ye mal olan şeye 800 tl kar.

temel 5 ay önce

nerde ise 300 kr yapiyor sverige daha ucuz norvec de bile ortalama 100 kr bile degil yni uc kat cok zaman daha ucuz bile alirsin burda ustelik saglik icin bu sekerler riski bu kadar kazik fiat mi olur

Yorumların Tümünü Okuyun