CHP'yi destekleyen Emre Kınay şimdi de İBB'ye ateş püskürdü! "Dingo’nun ahırına döndü memleket"

Turneye gitmek üzere evinden çıkan ünlü oyuncu Emre Kınay, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla İBB'ye adeta ateş püskürdü. Yol çalışması sebebiyle uçağını kaçırdığını söyleyen ünlü oyuncu İBB ve Kadıköy Belediyesi'ne deyim yerindeyse açtı ağzını yumdu gözünü.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yerel seçimlerden önce CHP'ye destek vereceğini söyleyerek "Her şey çok güzel olacak, inanıyorum" ifadelerini kullanan oyuncu Emre Kınay bu sefer de İBB'ye ateş püskürdü. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Emre Kınay, turneye gitmek için yola çıktığını fakat ne Kadıköy Belediyesi ne de İBB tarafından herhangi bir açıklama yapılmadan yol çalışması başlatıldığı için uçağını kaçırdığını söyleyerek sinirden çılgına döndü.

ATEŞ PÜSKÜRDÜ!

Kadıköy'de meydana gelen yol çalışmasına karşı herhangi bir bilgilendirme yapılmadığından ve bu sebeple de uçağını kaçırdığını söyleyen Kınay sosyal medya hesabı üzerinden çektiği videoda şu ifadeleri kullandı:

"Ben Moda'da yaşıyorum. İstanbul Belediyesi İGDAŞ, hiçbir bilgilendirme yapmadan tek yolu kapatmış. Ambulansın da hastanın da uçağa yetişmesi gereken vatandaşın da oradan geçtiği yolu kapatmışsınız. İskeleye doğru yönlendirme var onu da yapmamışsınız. 150 metreyi 1 saat 10 dakikada geldim. Neresinden tutsan dökülüyor. İGDAŞ böyle bir şey yapacaksa söyleyemez mi 'Doktor Esat Işık Caddesi'nde bir doğalgaz çalışması yapılacaktır. Ona göre tedbirinizi alın' uçağı kaçırdım. Kim bu sorumluluğu alacak? Kim bunun sorumlusu; Ekrem İmamoğlu mu? Ulaştırma Bakanlığı mı? İGDAŞ mı? sonra adın deliye çıkıyor; çıkar tabi. Neyi doğru yapıyorsunuz hayatınızda birbirinizle didişmekten başka. Olacak iş mi 2 bin 500 liram gitti. Ben bir uçak için kaç saat önceden çıkabilirim ki böyle bir salaklık olabilir mi?"

Emre Kınay

Emre Kınay

"DİNGO’NUN AHIRINA DÖNDÜ"

"Hepiniz önünüzde çakarlı araçlarla, bütün yollar size açık. Ama yurttaş ne ambulansıyla ne kendi özel aracıyla hiçbir yere gidemiyor. Böyle bir saygısızlık olabilir mi? Bunun çivisi çıktı. Önüne gelen greyderi çekiyor, inşaat yapıyor. Kadıköy Belediyesi sana da söylüyorum. Turneye gidiyorum. İGDAŞ’ın işi oysa benim işim de bu. Herkesin işini aksatmaya ne hakkınız var? Ana yol kapatıyorsun. Ara yol kapatsan anlayacağım... Birisi adam yerine koyup şu yurttaşa cevap versin. 1 saattir gittiğimiz yol maksimum 300 metre. Koymuş oraya belediyenin bilmemnesi...Yahu geceden yapsana bu işi! Dingo’nun ahırına döndü memleket."

"İŞİNİZİ ADAM GİBİ YAPIN"

"İGDAŞ istediği yeri delebilir, istediği yeri kapatabilir, istediği yeri açabilir. Ama önceden haber verirsin haber! Kimin hakkı var buna? Kim verecek benim uçağımın parasını? Böyle bir salaklık olabilir mi? Adam gibi iş yapın. Ekrem İmamoğlu da dahil. Kadıköy Belediye Başkanı da dahil. Kadıköy İGDAŞ da dahil... Ambulansla hastaneye gitmek istesen Kur’an evliya çarpsın gidemezsin. Bu nasıl Dingo’nun ahırlığıdır. Bunun hiç sağı solu, o partisi bu partisi yok. Liyakatsiz insanların iş yaptığı bir Dingo’nun ahırı halindeyiz!"

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Davacı 1 ay önce

Adam haklı, ama İstanbul yıllardır böyle. Türkiye' ye trafikte kavga terimini ortaya çıkaran şehir İstanbul'dur. Düzensiz göç ve zamanında planlanmamış yol, güzergah, alt yapı nedeniyle İstanbul' da yaşayanlar hep bu çileyi çekiyor. Sadece toplu ulaşım ile çözülecek bir problem de değil.