Türküsünü Filistin halkı için söyleyen Cem Adrian'ın hareketi büyük alkış topladı!

Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne alan sanatçı Cem Adrian, işgalci İsrail tarafından soykırım uygulanan Filistin halkını unutmadı. Adrian sahnesinde türküsünün devamını Filistin halkı için seslendirdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İsrail'in 7 Ekim'de Filistin'e karşı başlattığı cani saldırılarda on binlerce kişi hayatını kaybederken yerli halkın büyük çoğunluğu evlerini ve ailelerini kaybetti. Sivil halka adeta soykırım uygulayan işgalci İsrail'in saldırılarında hayatlarını, evlerini ve ailelerini kaybeden Filistin halkı için tüm dünya destek mesajları yayınladı. 24 Kasım'da Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne alan sanatçı Cem Adrian da türküsünü Filistin halkı için seslendirerek Filistin'e olan desteğini gösterdi.

Cem Adrian

Cem Adrian

"KADERİNE TERK EDİLMİŞ FİLİSTİN HALKI İÇİN"

Sahne aldığı sırada "Ne ağlarsın" türküsünü seslendiren Adrian "Türkünün bundan sonrasını kaderine terk edilmiş Filistin halkı için söylemek istiyorum." diyerek türküyü Filistin halkı için seslendirdi. Sanatçı hareketiyle büyük alkış topladı.

"TARİFİ MÜMKÜN OLMAYAN ACILAR ADINA..."

O anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Adrian, paylaşımına "Tarifi mümkün olmayan acılar adına..." notunu düştü. Sanatçının paylaşımına "Türkiye'nin ihtiyacı olan sanatçı duruşu", "Sanatçılar arasında ilk defa birinin Filistin ile ilgili bir şey paylaştığını görüyorum! Teşekkürler Cem", "Tarifi yok bu acının ölümü öldüren insanların ağıtı,kışın sonu bahar olsun inşallah yüreğinize sağlık" yorumları yapıldı.

Cem Adrian Filistin

Cem Adrian Filistin

Herkesi duygulandıran kübik çalışması! Filistin'i işte böyle resmetti

İLİŞKİLİ HABER

Herkesi duygulandıran kübik çalışması! Filistin'i işte böyle resmetti
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0