Erman Toroğlu kendisinden 34 yaş küçük eşiyle günler sonra ilk kez görüntülendi!

Geçtiğimiz şubat ayında ikinci kez nikah masasına oturan 75 yaşındaki Erman Toroğlu kendisinden 34 yaş küçük olan eşi Ezgi Yavuz görüntülendi.

2017 yılında eski eşinden ayrılan eski hakem Erman Toroğlu 2022'nin şubat ayında avukatı Ezgi Yavuz ile dünya evine girdi. Kendisinden 34 yaş küçük olan eşi Ezgi Yavuz ile günler sonra görüntülendi.

AYLAR SONRA İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ!

75 yaşında olan ünlü spor yorumcusu Toroğlu kendisinden 34 yaş küçük olan avukatıyla evlenmesi sosyal medyada günlerce konuşulmuştu. Evlenir evlenmez hemen imaj değişikliğine giderek küpe takan Erman Toroğlu günler sonra bir AVM'de ortaya çıktı. 

Erman Toroğlu 34 yaş küçük eşiyle görüntülendi

Erman Toroğlu 34 yaş küçük eşiyle görüntülendi

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü çift "Bizde herkes gibi alışveriş yapacağız" açıklamasında bulundu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Türküsünü Filistin halkı için söyleyen Cem Adrian'ın hareketi büyük alkış topladı!

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

Suluovalı 5 ay önce

Erman Toroğlu yolu yarıladığı sırada eşi daha bir yaşındaymış. Fazla söze gerek yok

Hancı 5 ay önce

ey erman toroğlu yanındaki o kadının babası sensin ve senin yaşında birisi aynı pozu verse tepkiniz ne olur...

....... 5 ay önce

Bu şık bir hareket gibi gelmeyebilir ancak 18 yaşından sonra kim kiminle evlenmişin ne dini veya ne de resmi bir sakıncası olduğunu sanmıyorum.

aytekin kaya 5 ay önce

kimene allah mutlu etsin