Fahriye Evcen'den yepyeni aile paylaşımı! Oğlunun sevimliliği büyük beğeni topladı

En son Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde rol alan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. 37 yaşında 2 çocuk annesi olan Fahriye Evcen, bu kez oğluyla olan anlarını paylaştı. İşte, Karan'ın o sevimli halleri...

Yer aldığı başarılı projelerde gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra eşi Burak Özçivit ve oğullarıyla da sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Fahriye Evcen, aile hayatına dair paylaşım yapmaya devam ediyor. Son zamanlarda çıktığı yurt dışı seyahatlerinden yaptığı paylaşımlar ile dikkat çeken ünlü oyuncu, bu kez oğlu Karan ile eğlenceli anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Anne oğulun eğlenceli anları sosyal medyada büyük beğeni aldı. 

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen

2016 yılında dünyaevine giren Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, 2019 yılında ilk oğulları Karan'ı 2023 yılında ise ikinci oğulları Kerem'i kucaklarına alarak ilk kez anne baba olmanın hissettirdiği heyecanı yaşadılar. Sosyal medya hesaplarından aile hayatlarına dair yaptıkları paylaşımlarla dikkat çeken ünlü çift, geçirdikleri keyifli anları paylaşmaya devam ediyor. 

Fahriye Evcen

Fahriye Evcen

OĞLUYLA SEVGİ DOLU ANLARINI PAYLAŞTI!

Son  yer aldığı reklam projesiyle büyük ses getiren Fahriye Evcen, oğlu Karan ile arabadaki hallerini paylaştı. Anne oğulun sevgi dolu pozu adeta beğeni yağmuruna tutuldu. 

İşte, Fahriye Evcen'in oğlu Karan ile araba pozu...

Fahriye Evcen ve oğlu Karan

Fahriye Evcen ve oğlu Karan

Esra Erol'daki Fatma'nın evdeki paraları alıp kaçtığı ortaya çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Esra Erol'daki Fatma'nın evdeki paraları alıp kaçtığı ortaya çıktı!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0