Ece Ronay'ın eski eşinden şaşırtan itiraflar! "Dilan Polat özentisi bir arkadaştı"

Polat çiftinin tutuklanmasının ardından açtığı güzellik salonlarıyla dikkatleri üzerine çeken şarkıcı Ece Ronay'ın eski eşi Mehmet Bilir'den herkesi şaşırtan itiraflar geldi. Ronay hakkında "Dilan Polat özentisi bir arkadaştı" ifadelerini kullanan Bilir'in açıklamaları çok konuşuldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Güzellik merkezi salonları ve sosyal medya paylaşımlarıyla bilinen sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın vergi kaçakçılığı, kara para aklama vb. suçlardan dolayı tutuklanmasının ardından gözler diğer fenomenlere çevrilmişti. Bu isimlerden biri de bir anda açtığı güzellik salonlarıyla dikkatleri üzerine toplayan şarkıcı Ece Ronay oldu. Ronay'a uyguladığı fiziksel şiddet görüntüleri ile bir dönem gündemde yer alan, Ronay'ın eski eşi Mehmet Bilir yaptığı açıklamalarla herkesi şaşırttı. 'Söylemezsem Olmaz' adlı magazin programının canlı yayınına telefon ile bağlanan Bilir, şimdilerde gözlerin çevrildiği eski eşi Ece Ronay hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ece Ronay ve eski eşi Mehmet Bilir

Ece Ronay ve eski eşi Mehmet Bilir

Ece Ronay doğum günü için kendisine 2 milyonluk cip aldıİLİŞKİLİ HABEREce Ronay doğum günü için kendisine 2 milyonluk cip aldı

AÇIKLAMALARI ŞAŞKINLIĞA UĞRATTI!

Art arda açtığı güzellik salonlarıyla son günlerde gündemde sıklıkla yer almaya başlayan Ronay'ın eski eşi adeta sessizliğini bozdu. Katıldığı televizyon programında Ronay'ın açtığı güzellik salonları hakkında konuşan Bilir, "Güzellik merkezlerini evlilik sürecimizde açtık. Sahnelere çıkmasın diye bütün hepsini ben açtım. Kendisi Dilan Polat özentisi bir arkadaştı. Benden borç aldı sonra bana yazdığı sözleşme ve senetlere itiraz edip bunları benim zorla yazdığımı beyan etti. Ben bu paramı talep ettiğim her süreçte kapıma silahlı adamlar geldi." ifadeleri kullanarak herkesi şaşkınlığa uğrattı.

"ECE HANIM KAPALI KUTU YAŞAR"

Bilir, kendisine yöneltilen "Şubeleri nasıl açıyor? Ekonomik imkanı var mıydı Ece'nin?" sorusuna ise "11 ayda 4 şube açtı. Ece Hanım kapalı kutu yaşar. Hiçbir zaman telefonu kurcalatmaz, banka hesaplarında ne var ne yok bilmem." ifadeleriyle yanıt verdi.

Ece Ronay

Ece Ronay

2023 yılının en çok kullanılan kelimesi belli oldu! Duyunca çok şaşıracaksınız

İLİŞKİLİ HABER

2023 yılının en çok kullanılan kelimesi belli oldu! Duyunca çok şaşıracaksınız
Esra Balamir, Dilan Polat'la küslüğünü ilk kez anlattı! "Bana çok ayıp etti"

İLİŞKİLİ HABER

Esra Balamir, Dilan Polat'la küslüğünü ilk kez anlattı! "Bana çok ayıp etti"
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0