Yavuz Bingöl'den anlamlı çağrı: ‘Sesinizi yükseltmeye devam edin’

Gazze’de yaşanan soykırıma kayıtsız kalmayan usta sanatçı Yavuz Bingöl, Filistinliler için özel bir beste hazırladı.

İsrail'in Filistin işgaline kayıtsız kalmayan Yavuz Bingöl, Gazze için konser düzenleyeceğini açıkladı. Bingöl, kurucusu olduğu Sanat Hayattır Derneği ile 20 Aralık'ta AKM Tiyatro Salonu'nda farklı ülkelerinden sanatçıların katılımıyla yaşananlara tepki göstermek ve yaralılara yardım için çalışmalara başladı. Organizasyon öncesi duygularını kaleme alan Bingöl,

“Soykırıma karşı sesinizi daha da yükseltmeye devam edin” çağrısı yaptı. Sanatçı, “Yeryüzünde bir çocuğun ölümünden daha yürek burkan, bir annenin evlat acısından daha ağır bir şey var mıdır? Gazze’de ölen çocukların, umudunu kaybetmiş annelerin yanında olmak için Gazzeli olmaya, bizzat orada olmaya gerek var mıdır? Neye inanıyorsanız inanın, hangi Tanrı’ya, hangi kitaba, günah değil midir? Filistin’i konuşmayı bırakmayın, gerçeğin sesi olmaya, bu soykırıma karşı sesinizi daha da yükseltmeye devam edin” dedi.

Bingöl, yazısını, “Yaser Arafat, ‘Benim gömülecek toprağım bile yok’ demişti. Gazze’de ölen çocukların hiç olmazsa bir toprağı olması düşüyle...” cümleleriyle bitirdi. 

Gülşen Bubikoğlu'nun Kanlıca'daki yalısını görenler hayran kaldı!

İLİŞKİLİ HABER

Gülşen Bubikoğlu'nun Kanlıca'daki yalısını görenler hayran kaldı!
Sertap Erener'e abla ölmüşsün yorumu ortalığı karıştırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Sertap Erener'e abla ölmüşsün yorumu ortalığı karıştırdı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0