Berdan Mardini'nin yeni mesleği şaşırttı! İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından paylaştı

Sosyal medyada tarzıyla çok konuşulan ünlü şarkıcı Berdan Mardini bu defa yeni mesleğiyle gündem oldu. Survivor yarışmasının şartlarına dayanamayarak ayrılan ünlü şarkıcının yeni kozmetik markası çıkardı. Mardini'nin yeni işini usta sanatçı İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından paylaşarak destek verdi. İşte Berdan Mardini'nin yeni mesleği...

Tarzını değiştiren ve daha genç bir görünüm oluşturma çabası içerisine giren Berdan Mardini, yeni mesleğiyle dikkat çekti. Giydiği kıyafetlerle sosyal medyada uzun süre konuşulan Mardini yeni mesleğiyle gündem oldu.

YENİ MESLEĞİ GÜNDEM OLDU!

2017 yılında bir sosyal sorumluluk projesi ile başlayan ve yıllardır devam eden markasını büyük bir yatırıma dönüştürerek Mardini Kozmetik firmasını tanıttı. Heyecanını sosyal medyadan dile getiren Mardini, "Doğal ürünlerimiz sizi bekliyor" diyerek paylaştı. 

Berdan Mardini

Berdan Mardini

İBRAHİM TATLISES'TEN TAM DESTEK!

Ünlü şarkıcıya bir destekte usta sanatçı İbrahim Tatlıses'ten geldi. Yeni kurduğu Mardini Kozmetik'i tanıtan Mardini'nin ürünlerini sosyal medya hesabından paylaşan Tatlıses; Banada göndermişsin kardeşim "Allah hayırlı uğurlu etsin yolun açık olsun kardeşim" açıklamasında bulundu.

Yeni mesleğine odaklanan ünlü şarkıcı "Evlerimi ve otomobillerimi satıp kozmetik markama yatırdım. Ben de bilirdim paramı dolara yatırıp rahat hayat sürmeyi ama vatanıma fayda sağlayacak, istihdam yapacak adımlar attım" şeklinde konuştu.

Esra Balamir, Dilan Polat'la küslüğünü ilk kez anlattı! "Bana çok ayıp etti"

İLİŞKİLİ HABER

Esra Balamir, Dilan Polat'la küslüğünü ilk kez anlattı! "Bana çok ayıp etti"
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0