Hazal Kaya'dan romantik paylaşım! Eşini yalnız bırakmadı

Yayınladığı fragmanlar ile yoğun ilgi gören 'Ölümlü Dünya' ikinci filminin galası geçtiğimiz akşam lüks bir organizasyon ile gerçekleştirildi. Filmin yönetmenliğini üstlenen Ali Atay'ın sahneye çıktığı anları ise eşi Hazal Kaya paylaştı. Hazal Kaya'nın paylaşımı sosyal medyada beğeni rekoru kırdı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Son zamanların en çok güldüren komedi filmleri arasında yer alan 'Ölümlü Dünya' ikinci filminin galası geçtiğimiz akşam gerçekleştirildi. Başrollerinde Feyyaz Yiğit, İrem Sak, Doğu Demirkol, Sarp Apak, Ahmet Mümtaz Taylan gibi değerli oyuncuların yer aldığı filmin galasına sanat ve iş dünyasından birçok ünlü isim katıldı. Filmin yönetmenliğini yapan Ali Atay'ın eşi Hazal Kaya da galaya katılan isimler arasındaydı. Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan ünlü oyuncu Hazal Kaya, bu kez eşi Ali Atay'ın sahne performansını takipçileriyle paylaştı. Ünlü oyuncuya sosyal medyada adeta beğeni yağdı. 

Ölümlü Dünya 2

Ölümlü Dünya 2

"KENDİSİNE HAYRAN KALMIŞTIM"

Filmin sevilen oyuncuları Sarp Apak ve Feyyaz Yiğit'in yaptığı 'Her Şeyi Yak' düeti sosyal medyada oldukça büyük ses getirmişti. Geçtiğimiz akşam gerçekleştirilen galada sahneye davet edilen Ali Atay, gelen ısrarlar üzerine solisti olduğu Leyla The Band'in 'Yokluğunda' şarkısını söyledi. Eşinin sahnedeki anlarını Instagram hesabından paylaşan Hazal Kaya, paylaşımına "Aynen böyle bir akşamda kendisine hayran kalmıştım." notunu düştü. 

Hazal Kaya'nın yaptığı bu romantik paylaşım sosyal medyada hızla yayılarak büyük beğeni aldı. 

Kim Milyoner Olmak İster'de 10.000 TL'lik soruda elenen yarışmacı çok şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Kim Milyoner Olmak İster'de 10.000 TL'lik soruda elenen yarışmacı çok şaşırttı!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0