Can Gürzap hayata 79 yaşında veda etti! Cenaze programı belli oldu

Usta oyuncu Can Gürzap, 79 yaşında hayata gözlerini yumdu. Tiyatroda 52 yıldır aktif olarak yer alan Gürzap'ın acı haberini Armağan Çağlayan duyurdu.

Sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu olan Can Gürzap79 yaşında hayata gözlerini yumdu. Kurtlar Vadisi, Bir Avuç Deniz, Kartallar Yüksekten Uçar, Aşk Beklemez ve Medcezir gibi yapımlarla geniş kitlelere ulaşan başarılı oyuncu Gürzap'ın ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu.

Başarılı oyuncu Gürzap bir süredir tedavi görüyordu

Başarılı oyuncu Gürzap bir süredir tedavi görüyordu

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU:

Gürzap'ın cenaze programı belli oldu. Usta oyuncu için yarın 10.30’da AKM’de tören düzenlenecek. Ardından Taksim Camii'nde cenaze namazı kılınacak. Cenaze Kırkpınar Sapanca Aile Mezarlığı'na defnedilecek.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN ACI HABERİ DUYURDU

79 yaşında hayata veda eden Can Gürzap'ın acı haberini Armağan Çağlayan şu sözlerle duyurdu: "Yattığınız yer nur olsun Can Bey…. Huzur bulun"

Can Gürzap

Can Gürzap

Can Gürzap'ın ardından ünlülerden duygusal taziye mesajları:

IŞIL YÜCESOY: "Can! Arkadaşım, 60 yıllık dostum, sınıf arkadaşım, çocukluğum, gençliğim, anılarım! Can! nereye!"

FAZIL SAY: "Çok değerli sanatçı CanGürzap’ın vefatını derin üzüntüyle öğrendim. Türk sanatı için acı bir kayıp daha. Tüm ailesine sabırlar dilerim. Hepimizin başı sağolsun Işıklarda uyusun."

SELÇUK YÖNTEM: "Hocam ne diyeceğimi bilemiyorum. Emeğin çok büyük bizde. Yazmak bile zor geliyor. Işıklar içinde ol."

DEMET AKALIN: Demet Akalın da sosyal medya hesabından "Nur içinde yatsın ne kadar çok severdim. " notu ile Can Gürzap için taziye mesajı yayınladı. 

Mehmet Esen CHP'den Adalar Belediye Başkan aday adayı oldu

İLİŞKİLİ HABER

Mehmet Esen CHP'den Adalar Belediye Başkan aday adayı oldu
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0