Esra Bilgiç'in röportajı olay oldu! "Umutsuzluğa kapılmamak çok zor"

Yer aldığı başarılı projelerde gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Esra Bilgiç, bu kez verdiği bir röportaj sırasında kendisine dair yaptığı açıklamalar ile dikkat çekti.

Bir dönemin popüler dizisi Diriliş Ertuğrul'daki Halime rolüyle kariyer hayatında ivme kazanan ünlü oyuncu Esra Bilgiç, peş peşe yer aldığı projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde MAG dergisinin Aralık sayısına konuk olan ünlü oyuncu Esra Bilgiç, kendisine ve projelerine dair özel açıklamalarda bulundu. 

Esra Bilgiç

Esra Bilgiç

"GEÇMİŞ DÖNEM AŞKLARI HEPİMİZİN HAYALLERİNİ SÜSLÜYOR"

Röportaj sırasında sorulan 'Geçmiş dönem aşklarıyla günümüzü karşılaştıracak olsanız neler söylersiniz?' sorusuyla gündeme gelen Esra Bilgiç, verdiği yanıt üzerine sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu. Esra Bilgiç, sorulan soru üzerine "Çok klişe olacak ama her şey çok hızlı tüketiliyor. Durum böyleyken umutsuzluğa kapılmamak çok zor. Geçmiş dönem aşkları hepimizin hayallerini süslüyor. Maalesef bir kıyaslama yapamayacağım." şeklinde konuştu. 

Esra Bilgiç Atatürk filmi

Esra Bilgiç Atatürk filmi

"ATATÜRK PROJESİNDE YER ALDIĞIM İÇİN ÇOK GURURLUYUM"

Geçtiğimiz haftalarda Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına özel olarak vizyona giren Atatürk filminde yer aldığı için çok büyük bir gurur yaşadığını dile getiren Esra Bilgiç, filmdeki rolünü ilk kez anlattı. Esra Bilgiç, röportajı sırasında "'Atatürk' projesinde yer aldığım için çok gururluyum. Önceden de söylemiştim, projeye dahil olduğum ilk dakikadan itibaren bunu bir ayrıcalık ve büyük bir şans olarak gördüm. Bunun bilincinde hazırlık ve çekim sürecini tamamlamaya gayret ettim. Madam Corinne Lütfü için çalışırken danışman ekiplerimizden çok destek aldım. Mustafa Kemal Atatürk ile olan mektuplarını okudum. Mektuplar ve Tergiman ailesine dair çeşitli kaynaklardan edindiğim bilgiler yol haritamı çizmeme yardımcı oldu. Piyano ve şan dersleri aldım. Fransızca eğitmenimiz ile çalıştım. Sete çıkmadan önce birkaç ay boyunca o döneme, o dönemin kadınının sosyal hayattaki yerine dair okudum, izledim, fotoğraf inceledim. Atatürk filminin Cumhuriyetin yüzüncü yılında sinemalarda olması bizim için çok büyük bir anlam taşıyor. Bence istisnasız her oyuncunun, parçası olmaktan gurur duyacağı bir film." ifadelerini kullandı. 

Röportajının yayınlanması üzerine sosyal medyada dikkat çeken ünlü oyuncu, Instagram paylaşımlarıyla büyük beğeni topladı.  

Evrim Alasya'nın o nostalji karesi beğeni topladı! Gören herkes aynı şeyi söyledi

İLİŞKİLİ HABER

Evrim Alasya'nın o nostalji karesi beğeni topladı! Gören herkes aynı şeyi söyledi
Demet Akalın'dan sürpriz ziyaret! Bakın nereye gitti...

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın'dan sürpriz ziyaret! Bakın nereye gitti...
Yalı Çapkını dizisindeki o sahne olay oldu! Tüm susturulmuş kadınlar adına...

İLİŞKİLİ HABER

Yalı Çapkını dizisindeki o sahne olay oldu! Tüm susturulmuş kadınlar adına...

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0